Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kyllikki Pohjala tunnustus Mika Alastalolle

uutinen

Uudenmaan sairaanhoitajat ry:n jäsen Mika Alastalo on liittynyt Suomen sairaanhoitajaliiton jäseneksi 15.1.1997. Mikalla on taustalla pitkä yli 14 vuoden ura sairaanhoitajana Helsingin ja Uudenmaan sairaahoitopiirissä tehohoitajana. Mika osallistui vuonna 2011 HUSin järjestämään Taitava tehohoitaja täydennyskoulutukseen, joka laskennallisesti vastasi 40 op opintoja. Jonka innoittaman Mika on jatkanut opintojaan yliopistossa.

Mika valittiin Uudenmaan alueyhdistyksen hallituksen varajäseneksi kaudeksi 2019–2022. Alueyhdistyksessä Mika on aktiivisesti tuonut opiskelijoiden ja ammattikorkeakouluopettajien kantaa esille. Mika on vastannut myös alueyhdistyksessä oppilaitosyhteistyöstä Laureaan mm. opiskelijatyöntekijän Anne Rajatammen kanssa.

Mika on pidetty kollega, joka on kasvanut vastuunottoon työuransa edetessä. Mika toimii tällä hetkellä tutoropettajana ja opettaa sekä tutkintokoulutuksissa (nursing, sh, YAMK) että täydennys- ja erikoistumiskoulutuksissa.

  • Laureassa opettajana elokuusta 2015 alkaen
  • Projektipäällikkö yleissairaanhoitajan arviointihankkeessa ja 2018–2020 ja asiantuntijana ammattikorkeakoulujen yhteisessä työryhmässä
  • Sairaanhoitajakoulutuksen Tikkurilan kampuksen tutkintovastaava 2021 alusta

Kansainvälisyys näkyy Mikan uralla vahvasti, mm. Erasmus opettajavaihdossa ollut 2019 ja osallistunut useisiin kansainvälisiin konferensseihin 2015–2018, joissa hänellä ollut joko posteri tai suullinen esitys.

Uudenmaan sairaanhoitajat haluavat palkita aktiivisesta yhdistystyöstä Mika Alastalon Kyllikki Pohjalan tunnustusapurahaa kiitokseksi alueyhdistyksien hyväksi tehdystä työstä sekä hoitotyön opetuksen ja tutkimuksen eteen tehdystä ansiokkaasta kehittämistyöstä.

TtM Mika Alastalo esitti väitöskirjansa ”Patient observation skills in critical care nursing – A Theoretical construction and evaluation” julkisesti tarkastettavaksi Turun yliopistossa perjantaina 11.6.2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *