Myös ammattisi
tarvitsee hoitajaa

Liity jäseneksi

Jäsenmaksu 50 €/ vuosi, opiskelijoilta 15 € / vuosi.

 

Toisista huolehtiessa on helppo unohtaa itsensä. Sairaanhoitajan työ palkitsee, mutta vaatii myös paljon. Siksi onkin ensiarvoisen tärkeää, että pidämme yhdessä huolta ammatistamme. Olit sitten vasta alalle saapuva tai eläkepäivistäsi nauttiva, me yhdessä vaikutamme siihen miltä alamme näyttää nyt ja tulevaisuudessa.

Kuka muu hoitaisi ammattiamme, ellemme me itse. Liity jäseneksi nyt.

kahvikuppiJäsenmaksumme on 50 euroa vuodessa, eli vain kahvikupposen verran kuukaudessa. Yrittäjäjäsenten maksu on 50 euroa vuodessa, eläkeläisten, perhevapaalla, kuntoutustuella ja työttömien 35 euroa vuodessa ja opiskelijoiden vain 15 euroa vuodessa.

Mitä liiton jäsenyys on?

Edut

Liiton jäsenenä olet mukana rakentamassa sairaanhoitajien työn arvoa näkyväksi. Pysyt ajan tasalla alan uusimmista tapahtumista ja pääset kehittämään ammattitaitoasi. Pääset myös nauttimaan monista niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyvistä eduista.

Jäsenet kertovat

Liiton jäsenenä saat äänesi kuuluviin. Lue jäsenten kertomuksia liitosta, sen eduista ja muista työhön ja vapaa-aikaan liittyvistä asioista. Jäsenyys kannattaa!

#Molempiparempi

Miksi valita toinen, kun voi ottaa molemmat! Sairaanhoitajaliiton ja Tehyn jäsenyys on tuplasti toimivin tapa pitää huolta itsestään ja omista eduistaan.

Sairaanhoitajaliiton jäsenyydestä saat paljon. Katso video alta.