Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Sairaanhoitajapäivät virtuaalitapahtumana lokakuussa 2021

tapahtuma

11.10.2021 – 12.10.2021

Sairaanhoitajapäivien ajankohta on 11.–12.10.

Sydämellisesti tervetuloa virtuaalisesti järjestettäville Sairaanhoitajapäiville! Sairaanhoitajapäivät on vuosittainen hoitotyön huipputapahtuma, jota on järjestetty vuosikymmenien ajan.

Uudistuneiden päivien ohjelma on monipuolinen ja hyvin ajankohtainen. Ilolla ilmoitammekin 11.10.2021 livelavan valovoimaiset päätähtemme Perttu Pölösen ja Asta Raamin.

Taiteen tohtori Asta Raami on intuitiotutkija, kouluttaja ja tietokirjailija. Asta on kirjoittanut ja ollut osakirjoittajana useissa teoksissa ja kansainvälisissä julkaisuissa, jotka käsittelevät intuition potentiaalin hyödyntämistä opetuksessa, koulutuksessa ja johtajuudessa.

Futuristi ja tietokirjailija Perttu Pölönen valaa tulevaisuususkoa sillä koronaviruksen jälkeen maailma ei tule olemaan entisensä. Nyt tarvitaan optimismia ja rohkeaa uudistumista! Monet läpimurrot ovat nimittäin lähteneet liikkeelle umpikujista. Pessimistit vaikuttavat ehkä fiksuilta, mutta optimistit oppivat. 

Ylpeänä esittelemme toisen päivän livelavan lisävahvistuksemme Ulrika Björkstamin, Hannu Lauerman, Sally Leskisen sekä Helka Pirisen.  

 Näiden ammattilaisten myötä kuulemme lisää resilienssistä, esimiehestä työilmapiirin luojana, miten minimoidaan pandemiatilanteen negatiivisia vaikutuksia suomalaisesta sote-kentästä sekä pahuudesta ihmisessä.

Tapahtuman seuraaminen
Sairaanhoitajapäivien tapahtumaa voi seurata helposti kaikkialta Suomesta ja esityksiin voi palata joustavasti oman aikataulun mukaan jälkikäteenkin.

Opiskelijat, tarkkana! Nyt on oikea hetki liittyä liittoon jos et ole jo jäsen: liiton opiskelijajäsenenä pääset nimittäin tapahtumaan maksutta! Huomaa kuitenkin, että jäseneksi täytyy liittyä ennen ilmoittautumista, joten toimi hyvissä ajoin. Liity liittoon

Kevään edetessä kerromme lisää muista erinomaisista luennoitsijoistamme. Seuraa ilmoitteluamme niin tiedät milloin ilmoittautuminen alkaa ja ohjelma päivittyy!

sulje
Lisää tapahtumasta