Savon sairaanhoitajien pikkujoulut Savonlinnassa | Sairaanhoitajat Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Savon sairaanhoitajien pikkujoulut Savonlinnassa

tapahtuma

12.12.2020

Hei rakkaat kollegat!

Tähän mennessä lämmin syksy tekee tuloaan ja on aika avata ilmoittautuminen perinteisiin pikkujouluihin. Vuosi on ollut kaikille raskas ja erilainen, siksi pieni arjen piristys on paikallaan. Järjestämällä pikkujoulut, tuemme omalta osaltamme kulttuuritoimintaa.

Savonlinnassa pikkujoulut vietetään Lauantaina 12.12 klo 19 alkavassa konsertissa Punkaharjun luolastossa. Joulukonserissa esiintymässä iki-ihana Arja Koriseva. Liput tapahtumaan saat ovelta. Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen. Paikkoja 20 ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislinkki sivun alhaalla. Saapuminen tapahtumaan omakustanteisesti. Katso tästä tapahtumajärjestäjän bussikuljetus.

Tapahtumassa huomioidaan poikkeusolojen mukaiset rajoitukset istumajärjestyksissä ja toiminnassa. Huomioithan omalta osaltasi riittävät turvavälit ja käsihygienian. Jos tulet vähänkään kipeäksi on suotavaa ettet tule paikalle. Ilmoita mahdollisesta sairastumisesta mahdollisimman hyvissä ajoin: sairaanhoitajat@live.fi sähköpostiimme. Ilman pätevää syytä olevasta perutuista lipuista perimme todelliset kustannukset (35€) Mahdollisista pandemian tuomista muutoksista ilmoitamme osallistujille sähköpostilla.

Tervetuloa vielä kerran, huolehditaan toisistamme ja pysytään terveinä 🙂