Ladataan Tapahtumat

Ryhmämatka ICN 2015 maailmankonferenssiin Koreaan

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19.6.2015-23.6.2015

Maailman sairaanhoitajaliiton (ICN, International Council of Nurses) seuraava maailmankonferenssi järjestetään Etelä-Koreassa, Soulissa, 19.-23.6.2015. Teemana on Global Citizen, Global Nursing.

Konferenssi on loistava paikka verkostoitua kansainvälisesti ja kuulla alan uusimmista tuulista ja tutkimuksista.

Sairaanhoitajaliitto järjestää konferenssiin ryhmämatkan. Pistämme juhannuksena jalalla koreasti – Koreassa! Tervetuloa mukaan!

Ryhmämatkalle voi ilmoittautua mukaan myös matkaan lähtijän puoliso/avec, vaikka hän ei olisi sairaanhoitaja. Myös sairaanhoitajat, jotka eivät ole liiton jäseniä, voivat ilmoittautua mukaan.

Lue kooste MERS-koronavirus -tilanteesta Etelä-Koreassa.

Matkoja on kaksi eri pituista:
HUOM! helmikuussa 2015 paketin hintaan on saatu lisäalennus – alennetut hinnat alla

Matka 1: 17.-24.6.2015 (6 yötä perillä)

  • 2 hengen huoneessa 1930€
  • 1 hengen huoneessa 2580€

Lentoaikataulu (ajat paikallista aikaa):

  • Menomatka: Lähtö Helsingistä ke 17.6. klo  17:30 ja saapuminen Souliin to 18.6 klo 08:20
  • Paluumatka: Lähtö Soulista ke 24.6. klo 10:20 ja saapuminen Helsinkiin ke 24.6. klo 14:00

Matka 2: 14.-24.6.2015 (9 yötä perillä)

  • 2 hengen huoneessa 2405€/henkilö
  • 1 hengen huoneessa 3385€/henkilö

Lentoaikataulu (ajat paikallista aikaa):

  • Menomatka: Lähtö Helsingistä su 14.6. klo  17:30 ja saapuminen Souliin ma 15.6 klo 08:20
  • Paluumatka: Lähtö Soulista ke 24.6. klo 10:20 ja saapuminen Helsinkiin ke 24.6. klo 14:00

Majoitumme hotelliin IBIS AMBASSADOR GANGNAM**** – Seoul, osoite on Daechi-dong, Gangnam-gu, Seoul, Etelä-Korea. Hotelli sijaitsee n. 800 m COEX konferenssikeskuksesta, jonne on noin 15-20 minuutin kävelymatka.

Hintaan sisältyy:
•    Finnairin reittilennot Economy –luokassa tarjouksessa mainitun lento-ohjelman mukaisesti.
•    Matkatavarat lentoyhtiöiden matkatavarasäännön mukaisesti (23 Kg)
•    Lennoilla tarjottavat ateriat ja virvokkeet.
•    Majoitukset ohjelman mukaisesti ja mainitussa hotellissa.
•    Majoitus jaetussa kahden hengen huoneissa. (Yhden hengen huone lisämaksusta).
•    Aamiainen sisältyy matkan hintaan.
•    Lentokenttäkuljetukset kohteessa saapumis- ja lähtöpäivänä

Hintaan ei sisälly:
•    Matkaan mahdollisesti tarvittavat viisumit ym. mahdolliset viranomaisten vaatimat dokumentit.
•    Henkilökohtaiset kulut kuten pesulamaksut, puhelut, internet.
•    Vapaaehtoiset juomarahat (”tipit”) esim. laukunkantajille, oppaille, bussinkuljettajille ja ravintoloiden tarjoilijoille.
•    Ateriat ja/tai juomat, joita ohjelmassa ei ole erikseen mainittu.
•    Matkavakuutus.
•    Muut ohjelmassa mainitsemattomat palvelut.
Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Etelä-Koreaan ja passin tulee olla voimassa vähintään 90 pv matkan jälkeen.

Deadline ilmoittautumiselle on ti 7.4.2015.  Ilmoittautumismaksu EUR 250  laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loppumaksun eräpäivä on 10.4.15. Katso ryhmämatkan tiedot. Ilmoittautuminen ryhmämatkalle on päättynyt.

Huomaathan, että ryhmämatkan lisäksi sinun tulee ilmoittautua erikseen konferenssiin. ICN tarjoaa konferenssiin osallistumisen halvemmalla jäsenhinnalla Sairaanhoitajaliiton jäsenille. Konferenssiin osallistumisen early bird -hinta on voimassa 13.3.2015 saakka ja on jäsenille 550€ (ei-jäsenille 688€). Voit  hakea Sairaanhoitajaliiton apurahaa kattaaksesi konferenssin kuluja. Apurahojen hakuaika päättyy huhtikuun 2015 lopussa. Jos olet opiskelija (perus-, maisteri- tai tohtoritaso) voit ilmoittautua opiskelijahinnalla, kunhan pystyt jollain todistuksella osoittamaan opiskelija-statuksesi.

Lue lisää konferenssin kotisivuilta. Konferenssin avajaiset ovat perjantai-iltana 19.6. klo 18:00. Tiistai 23.6. on varattu halukkaille ammatillisiin opintokäynteihin, joihin tulee ilmoittautua erikseen.

Ryhmämatkan osallistuijille on matkatoimisto lähettänyt postia ryhmämatkamme erillisestä retkiohjelmasta ja yhteistapaamisista paikan päällä. Järjestämme to 18.6. hotellilla oman porukan tervetuloillan , jossa on tarjolla cocktail-naposteltavaa montaa sorttia sekä viiniä, olutta ja virvoitusjuomia. Tiistaina 23.6. lähdemme yhteiselle illalliselle. Nämä tapahtumat kuuluvat ryhmämatkan hintaan. Myös muut paikalla olevat suomalaisosallistujat voivat niihin osallistua, heiltä perimme omakustannehinnan.

Ryhmämatkan järjestää matkatoimisto Aktiv-Resor. Hinnat perustuvat 03.10.2014 voimassaoleviin hinnastoihin, veroihin ja valuuttakursseihin. Aktiv-Resor varaa oikeuden hinnantarkistuksiin sopimuksen tekemisen jälkeenkin jos ryhmien minimikoot eivät toteudu tai valuuttakurssit ja kuljetuskustannukset tai verot ja polttoainelisät tms. heistä riippumattomat maksut muuttuvat. He pidättävät oikeuden myös ohjelman muutokseen, mikäli olosuhteet sitä edellyttävät.

Lisätietoja: Anna Suutarla, anna.suutarla@sairaanhoitajaliitto.fi

 

Tiesitkö tätä Etelä-Korean pääkaupungista?

Monikasvoinen Soul

Etelä-Korean pääkaupungista Soulista on lyhyessä ajassa tullut Aasian futuristisin metropoli, jonka kaikkialla näkyvä HiTech ja välkehtivät neonvalot näyttävät tietä tulevaisuuteen. Yli 2000 vuotta vanhan kaupungin pitkä historia ja perinteet eivät juuri näy katukuvassa. Sen sijaan katseen vangitsevat modernit maamerkit kuten Incheonin lentokentän ja keskustan välisen moottoritien varsilla kohoavat identtisten tornitalojen muodostamat lähiöt, joiden väkiluku ylittää helposti useimpien eurooppalaisten kaupunkien asukasmäärän.

Trendikkään Soulin tunnelmaa leimaa vahvasti myös Koreassa viimeisten vuosikymmenten aikana tapahtunut taloudellinen kehitys. Aikaisemmin Japani on kerännyt huomion tekniikan edelläkävijänä, mutta nykyään korealaiset elektroniikkajätit Samsung ja LG sekä autonvalmistajat Hyundai ja Kia kylpevät otsikoissa kaikilla markkinoilla. Tämän kehityskulun kautta teknologiasta on tullut myös Soulin käyntikortti, mikä näkyy erityisesti taiteiden ja designin alueilla Gangnam Stylen leimaamassa musiikissa, sarjakuvissa ja muussa kuvataiteessa. Esimerkkinä kaupunginisienkin moderneista näkemyksistä ovat monet huikeat julkista rahoitusta saaneet rakennukset kuten maineikkaan brittiarkkitehdin Zaha Hadidin suunnittelema Dongdaemun Design Park and Plaza.

Soulin downtownin vanhat kaupunginosat yhdistävät kiehtovalla tavalla japanilaishenkistä tapakulttuuria ja nykykiinalaista teollisuusyhteiskuntaa. Suurkaupungin ytimestä löytyy sulassa sovussa 1300-luvun historiallisia rakennelmia ja massiivisia pilvenpiirtäjiä. Vilkkaan metropolin elämä sykkii vanhojen kauppakortteleiden liikkeissä, joista monet ovat avoinna vuorokauden ympäri. Perinteiset taidemuodot ovat nekin saaneet vaikutteita naapurimaiden kulttuureista ja Insadongin kuhisevan kaupunginosan kujilta löytyy antiikkiliikkeitä, taidegallerioita ja kirjava kokoelma putiikkeja, jotka myyvät kaikkea designvaatteista paikallisiin arkiruokiin.

Pakollisia nähtävyyksiä ovat Soulin valtavat, jo käytöstä poistetut palatsit ja temppelit, kaupungin ultramoderni uusi keskusta sekä Koreoiden vuosikymmeniä kestäneestä vihanpidosta todistava demilitarisoitu vyöhyke maiden rajalla. Kaupunkikierroksella kannattaa tutustua perinteisiin rakennustyyleihin, rikkaaseen teekulttuuriin ja perehtyä kimchiin ja muihin korealaisen keittiön erikoisuuksiin.

 

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
19.6.2015
Loppuu:
23.6.2015
Kotisivu:
http://www.icn2015.ch/en/

« Kaikki tapahtumat