Ladataan Tapahtumat

Sairaanhoitajan päivän iltajuhla Kuopiossa

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

17.5.2019 kello 18.00-23.30

Hei Sairaanhoitajat!

Tämä on sinun päiväsi. Sairaanhoitajan päivä on vuosittainen Florence Nightingalen syntymäpäivänä 12. toukokuuta vietettävä vuosipäivä ympäri maailmaa. Haluamme juhlistaa sairaanhoitajien panosta yhteiskunnassamme. Asenne ja asu vapaa. Oletko pop, rock vai konservatiivi? Pukeudu juuri kuten haluat, tämä päivä on meidän. Julistamme tapahtumassa vuoden alueellisen Sairaanhoitajan.

Juhlistamme päivää rennolla illanistujaisella ravintola Kings Crownissa Kuopion keskustassa (Kuninkaankatu 22) Perjantaina 17.5.2019. klo 18 alkaen Tila on alkuun varattu aivan meitä varten ja loppuillasta ravintola avautuu kaikille. Tarjolla mm. erilaisia salaatteja, lämmin buffet, alkumalja sekä kakkukahvit. Lisää juomia voi ostaa omakustanteisesti, ravintolassa juomatarjouksia ihan meitä varten. Musiikista ja viihdyttämisestä vastaa Henna Ja Tomi -Duo. 

Mukaan juhlimaan mahtuu 55 ensimmäistä -> Määrää nostettu 60 suuren kysynnän vuoksi!

Juhla on avoin vain Savon sairaanhoitajien jäsenille. Jäsenyys kannataa siis aina. Jos et ole vielä jäsen niin liity tästä,  Tapahtuma on maksuton, ilman omavastuuta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista ilman hyvää syytä ilmoittautumisajan päätyttyä veloitamme ruokailijakohtaiset noin 30 € kulut.

Sitova ilmoittautumislinkki alla, tervetuloa mukaan kollegat! Kun osallistumisesi on vahvistettu tulee lomakkeen tilalle siitä teksti. Muuta ilmoittautumisvahvistusta ei erikseen tule.
Ilmoittatuminen 12.5.2019 klo 24 mennessä. llmoittaudu äkkiä, sillä nämä paikat menevät nopeasti.

Ilmoittautuminen päättynyt!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.5.2019
Time:
18.00-23.30

Järjestäjä

Savon sairaanhoitajat ry

Tapahtumapaikka

Kings Crownissa
Kuninkaankatu 22
Kuopio, 70100
+ Google Map

« Kaikki tapahtumat