Ladataan Tapahtumat

Sairaanhoitajapäivät 2015

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

12.3.2015-13.3.2015

Hoitotyön suurtapahtuma

SHPpic_110472

Sairaanhoitajapäivät on hoitotyön suurin ja sairaanhoitajien tärkein vuotuinen koulutustapahtuma. Sairaanhoitajapäivät on legendaarinen kohtauspaikka, jolla on hyvin pitkät perinteet: päiviä on järjestetty 1930-luvulta asti. Tänä päivänä tapahtuman kävijämäärä lasketaan vuosittain tuhansissa hoitotyön ammattilaissa ja se järjestetään aina lopputalvesta Helsingin Messukeskuksessa.

Sairaanhoitajapäivien monipuolisen ohjelman runko ja suosituin anti on luennot, joissa rakennetaan silta uuden teoriatiedon ja käytännön välille. Sairaanhoitajapäivät on paras paikka huoltaa hoitajan tärkeintä instrumenttia eli omaa persoonaa – päiviltä löytyy jokaiselle mielenkiintoista sisältöä. Tapahtumaan kuuluu olennaisena osana myös hienot avajaiset, paneeli, näyttely, Ihmisen Parhaaksi -palkinto ja paljon muuta! Laaja kollegojen verkosto ja kattava koulutustarjonta toivottavat palaamaan yhä uudestaan.

Jäsenenä saat tuntuvan alennuksen tapahtumaan – katso mitä tarjoaa seuraava Sairaanhoitajapäivät!


Sairaanhoitajapäivät 12.-13.3.2015!

Sairaanhoitajat 90 vuotta osaamista, tietoa, välittämistä.

Vuosi 2015 on juhlavuosi jolloin Sairaanhoitajaliitto täyttää 90 vuotta! Sairaanhoitajapäivät on juhlavuoden päätapahtuma.
Päivien ja koko juhlavuoden teemana on 90 vuotta osaamista, tietoa, välittämistä. Nostamme esiin sairaanhoitajien arvoja sekä kollegiaalisuutta. Tule Sairaanhoitajapäiville päivittämään osaamistasi, hakemaan uutta tietoa ja kokemaan kollegiaalisuuden vahvistava voima välittämällä toinen toisistamme.

Tervetuloa!

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
12.3.2015
Loppuu:
13.3.2015
Kotisivu:
https://sairaanhoitajapaivat.sairaanhoitajat.fi/

« Kaikki tapahtumat