Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Vlogit

Suomen Sairaanhoitajat on julkaissut vlogisarjan Työnohjaajan tuolissa – työhyvinvointiin liittyviä asioita eri menetelmiä hyväksikäyttäen. Vlogissa Suomen Sairaanhoitajien asiantuntija Anne Jämsén (Sh YAMK, AmO, Työnohjaaja STOry) ja työnohjaajaopiskelija Katri Tuomainen käyvät läpi esimerkiksi työntekijän perustehtävää, kannustamista ja sen merkitystä työntekijälle.

Työn ilo
Työnohjaajan tuolissa -vlogin ensimmäisessä osassa Suomen Sairaanhoitajien asiantuntija Anne Jämsén ja työnohjaajaopiskelija Katri Tuomainen keskustelevat työn ilosta ja siitä mitä työhistoria opettaa.

Perustehtävä
Suomen Sairaanhoitajien asiantuntija Anne Jämsén ja työnohjaajaopiskelija Katri Tuomainen keskustelevat työntekijän perustehtävästä.

Työhyvinvointi
Suomen Sairaanhoitajien asiantuntija Anne Jämsén ja työnohjaajaopiskelija Katri Tuomainen pohtivat työhyvinvointia ja mitä kaikkea siihen liittyy: mikä kannattelee työssä ja mitkä asiat puhuttelevat.

Tiimiorganisaatio
Suomen Sairaanhoitajien asiantuntija Anne Jämsén ja työnohjaajaopiskelija Katri Tuomainen keskustelevat tiimiorganisaatiosta: mikä siinä on tärkeää, minkälaista tiimityöskentely on ja miten sitä parhaiten tehdään.