Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Tule mukaan toimintaamme

Tervetuloa vapaaehtoistoimintaan sairaanhoitajien omaan yhteisöön. Kiinnostaako sinua leffailta, iso kansainvälinen tapahtumaa, tärkeisiin asioihin vaikuttaminen tai alueyhdistystoiminta? Voit olla mukana joko pitkäkestoisesti tai kertaluontoisesti. Pyrimme löytämään jokaiselle toiminnasta kiinnostuneelle mieleisen tehtävän.

Voit hyvin tulla mukaan, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta. Järjestämme vapaaehtoistoimijoille perehdytystä ja koulutusta sekä yhteisiä tapaamisia. Voit osallistua jo olemassa oleviin verkostoihimme tai ehdottaa jotain uutta. Haluamme järjestää jäsentemme näköistä toimintaa.

Työpaikkayhdyshenkilöksi

Haluamme tavoittaa sairaanhoitajia, jotka eivät ole kuulleet meistä vielä tai eivät ole tietoisia kaikista palveluistamme. Työpaikkayhdyshenkilönä kerrot Suomen Sairaanhoitajista ja jäseneduista ja tapahtumista työpaikallasi.  Lähetämme sinulle valmista, helposti jaettavaa materiaalia toiminnastamme, tapahtumistamme ja jäseneduistamme.

Toinen yhdyshenkilötoiminnan tärkeä tavoite on se, että kuulemme sinulta, mikä työyhteisössänne puhuttaa ja miten sairaanhoitajat voivat. Kerro siitä meille. Ilmoittaudu työpaikkayhdyshenkilöksi tästä

Tiimin jäseneksi

Meillä on tällä hetkellä neljä tiimiä, joihin voit liittyä. Jäsenyyttä harkitsevat sairaanhoitajat ovat myös tervetulleita tiimeihimme.

Jäsenasiat-tiimissä painopiste on jäsenyyteen ja jäsenetuihin liittyvät asiat. Järjestämme alueellisia ja valtakunnallisia jäsentapahtumia. Tulossa on muun muassa elokuva- ja hyvinvointi-iltoja, luontotapahtumia sekä retkiä. Mitä muuta pitäisi olla? Tule mukaan ja kerro meille!

Täydennyskoulutus-tiimissä saat ideoida sairaanhoitajille suunnattuja koulutuksia. Onko sinulla ideoita esimerkiksi Sairaanhoitajapäiviin liittyen, toiveita webinaarien aiheista tai luennoitsijoista? Vai haluaisitko vinkata, mistä aiheesta meidän kannattaisi tehdä seuraava ammatillinen työkalu?

Vaikuttamistyö-tiimissä pääset osallistumaan Suomen Sairaanhoitajien vaikuttamistyöhön ja viemään Sairaanhoitajien kannanottoja ja ulostuloja eteenpäin omissa verkostoissasi. Tule kertomaan hoitotyön kuulumiset hyvinvointialueilta.

Opiskelijat-tiimissä saat suunnitella ja toteuttaa opiskelijoiden näköistä toimintaa. Minkälaista opiskelijatoimintaa sinä kaipaat?  Tule tekemään sellaista!

Hoitotyön opettajat -tiimissä pääset ventiloimaan, jakamaan hyviä käytänteitä, luomaan hyvää henkeä hoitotyön opettajien kesken ja lisäämään vuoropuhelua hoitotyön opettajien ja Suomen Sairaanhoitajien välillä.

Ilmoittaudu mukaan tiimeihin tästä. Valitse lomakkeelta tiimi/tiimit, joihin haluat mukaan.

Haluaisitko ehdottaa jotain muuta toimintaa, jossa haluaisit olla mukana? Ole rohkeasti yhteydessä: anne.pienimaa@sairaanhoitajat.fi.

Alueyhdistystoimijaksi

Meillä toimii 14 alueyhdistystä, joissa on aktiivista toimintaa. Alueyhdistysten toiminnasta saat tietoa täältä.

Olemme täällä sinua varten!

Lisätietoja

Anne Pienimaa

Asiantuntija, jäsenyysasiat, jäsenpalvelut ja koulutuspalvelut