Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Keski-Suomen sairaanhoitajat ry on yksi Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistyksistä. Valitsemasi alueyhdistyksen kautta olet jäsenenä myös Suomen Sairaanhoitajissa. Olemme iloinen ja virkeä sairaanhoitajayhteisö, maantieteellisesti meihin kuuluu Keski-Suomen alueen ohella Pieksämäen seutu ja Mikkeli ympärillä olevine kuntineen.

Alueemme toiminta tähtää sairaanhoitajan työn näkyväksi tekemiseen, ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen, kollegiaalisuuden korostamiseen ja työhyvinvoinnin edistämiseen. Ota kaikki irti jäsenyydestä! Yhteisöömme kuuluu eri-ikäisiä sairaanhoitajia opiskelijoista, työssä käyviin ja eläkkeellä oleviin senioreihin. Keski-Suomen sairaanhoitajissa saat myös henkilökohtaisia jäsenetuja. Seuraa toimintaamme facebookissa.

Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n hallitus ja luottamustehtävät 2023-2026 vuosikokoukseen saakka

Ensisijaisesti toivomme yhteydenottoa sähköpostilla.

Tuija Paasonen, hallituksen puheenjohtaja
paasonentuija@gmail.com,
Puh. 0400 716 367

Sari Hovila, hallituksen varapuheenjohtaja
sari.hovila@ksshp.fi
Puh. 040 518 8612

Eeva-Liisa Kontturi

Anne Kovanen

Anja Kröger

Mirva Molkkari

Katri Lilja

Sari Pätsi

Hallituksen varajäsenet:

Lauri Kujala

Sari Kinnunen

Maire Matsinen

Jari Kauppinen

MIkko Tenhunen

Tiina Tiitinen

Keski-Suomen sairaanhoitajien työryhmät

Opiskelijatyö
Alueyhdistyksellä on useita opiskelijatyöntekijöitä. Jyväskylässä  on Jari Kauppinen ja Pieksämäellä Anja Kröger ja Anna Uusi-Simola

Tulemme tapaamaan opiskelijoita opiskelujen alkuvaiheessa ja valmistumisen kynnyksellä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä TEHYn kanssa. Pääsääntöisesti vierailu koulussa tapahtuu tuutor-opettajan kutsusta, mutta jos tarvitset tietoa Suomen Sairaanhoitajista ja/tai TEHYstä, ota rohkeasti yhteyttä, olemme Sinua varten.

Alueellinen päihdehoitotyön verkosto
Päihdehoitotyön alueellisessa verkostossa toteutetaan ammatillista osaamista, päihdehoitotyötä tukevaa ja kehittävää toimintaa. Alueellinen verkosto suunnittelee yhdessä alueyhdistyksen kanssa toimintaa, joka vastaa alueen päihdehoitotyön tarpeisiin ja tukee ammatillista kasvua.

Tällä hetkellä verkosto toimii aktiivisesti Etelä-Savon alueella vetäjänään Kaija Smolander. Kaijan tavoitat sähköpostiosoitteesta kaija.smolander(at)a-klinikka.fi

Seniorisairaanhoitajat
Toiminnan tarkoituksena on jäsenten hyvinvoinnin edistäminen, jaksamisen tukeminen ja yhteisöllisyyden ylläpitäminen työelämän jälkeen. Seniorisairaanhoitajat kokoontuvat Jyväskylässä yleensä joka kuukauden ensimmäinen tiistai, mutta tapaamiset kannattaa tarkastaa tapahtumat kohdasta.  Seniorisairaanhoitajien toimintaa johtaa Paula Päivinen. Tarkempia tietoja Paula Päiviseltä puh. 040 824 7054 tai s-postitse paula.paivinen15@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Keski-Suomen sairaanhoitajat ry
y-tunnus: 0208278-3
C/O Tuija Paasonen
Vaivaroistentie 36
42100 Jämsä

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Koulutukset

  • Sairaanhoitajapäivät 2024

    Suomen Sairaanhoitajien järjestämät Sairaanhoitajapäivät pidetään 2.–3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja …

Katso kaikki koulutukset

Yhteydenottolomake