Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Miksi liittyisin Suomen Sairaanhoitajiin?

Yhdessä olemme vahvempia

Tuntuuko joskus siltä, etteivät muut ymmärrä työsi arvoa? Sairaanhoitajana teet arvokasta työtä. Me teemme tuon arvon näkyväksi ja vaikutamme yhdessä ammattimme tulevaisuuteen. Työpäivät sujuvat kyllä, mutta tuntuuko, että oma osaaminen junnaa paikallaan? Meidän kanssamme pysyt kartalla alan uusimmista puheenaiheista, koulutuksista ja tapahtumista. Katso kaikki jäsenedut

Voit liittyä Suomen Sairaanhoitajiin jos olet sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja (AMK). Voit myös liittyä, jos opiskelet näihin ammatteihin tai olet jäänyt niistä eläkkeelle. 

Tutustu jäsenyystyyppeihimme, jotta tiedät, millainen jäsenyys sinulle sopii. Sen jälkeen klikkaa Liity jäseneksi -linkkiä ja täytä lomake.

  • Jäsenmaksumme on 50 euroa vuodessa, eli vain kahvikupposen verran kuukaudessa.
  • Eläkeläisten, äitiyslomalla, kuntoutustuella, vanhempain- ja hoitovapaalla sekä työttömien jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa.
  • Opiskelijoiden jäsenmaksu on vain 15 euroa vuodessa.

Jos haluat vaikuttaa ammattisi tulevaisuuteen, liity Suomen Sairaanhoitajiin (ent. Sairaanhoitajaliitto).

Suosittele jäsenyyttä

Suomen Sairaanhoitajat on sitä vahvempi ja aktiivisempi mitä enemmän meitä on.  Suurempi jäsenjoukko takaa sen, että meillä on paremmat mahdollisuudet toimia jäsentemme hyväksi. Uusien jäsenten hankinta on siis palvelus niin itselle kuin myös uudelle jäsenelle sekä koko jäsenistölle.

Jokaisella jäsenellä on merkitystä!

Sinäkin voit saada etua jäsenhankinnasta. Pyydä sairaanhoitajakollegaasi tai -ystäväsi liittymään jäseneksi. Muistuta häntä samalla jäseneduista, jotka saivat sinutkin liittymään meihin. Liittyjä lisää suosittelijan eli sinun tiedot omaan jäsenhakemukseensa. Muista antaa jäsennumerosi hänelle!

Kun suosittelet yhtä sairaanhoitajajäsentä tai kahta opiskelijajäsentä, saat 20 euron sähköisen lahjakortin. Voit valita lahjakortin 3 vaihtoehdosta:

  • TicketMaster (12 kk voimassa)
  • Rela-Hierojat hierontalahjakortti (6 kk voimassa)
  • Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti (24 kk voimassa)

Lahjakortti toimitetaan suosittelijalle sähköpostiin, kun suosittelemasi henkilö on maksanut jäsenmaksunsa.

Jäsenedut

Jäsenlajit ja -maksut

Liittymislomake

sulje
Lue lisää