Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Liittyminen kannattaa

Yhdessä olemme vahvempia

Suurempi jäsenjoukko takaa sen, että meillä on paremmat mahdollisuudet toimia jäsentemme hyväksi. Jokaisella jäsenellä on merkitystä!

Jäsenlajit

Tutustu jäsenyystyyppeihimme ja jäsenetuihimme, jotta tiedät, millainen jäsenyys sinulle sopii. Sen jälkeen klikkaa Liity jäseneksi -linkkiä ja täytä lomake.

  • Jäsenmaksumme on 50 euroa vuodessa, eli vain kahvikupposen verran kuukaudessa.
  • Eläkeläisten, äitiyslomalla, kuntoutustuella, vanhempain- ja hoitovapaalla olevien sekä työttömien jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa.
  • Opiskelijoiden jäsenmaksu on vain 15 euroa vuodessa.

Voit liittyä meihin, jos olet sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, kätilö tai ensihoitaja (AMK). Voit myös liittyä, jos opiskelet näihin ammatteihin tai olet jäänyt niistä eläkkeelle.

Suosittele jäsenyyttä

Kun suosittelet yhtä sairaanhoitajajäsentä tai kahta opiskelijajäsentä, saat 20 euron sähköisen lahjakortin. Voit valita lahjakortin 3 vaihtoehdosta:

Sinäkin voit saada etua jäsenhankinnasta. Pyydä sairaanhoitajakollegaasi tai -ystävääsi liittymään jäseneksi. Muistuta häntä samalla jäseneduista, jotka saivat sinutkin liittymään meihin. Liittyjä lisää suosittelijan eli sinun tietosi omaan jäsenhakemukseensa. Muista antaa jäsennumerosi hänelle!

  • TicketMaster (12 kk voimassa)
  • Rela-Hierojat-hierontalahjakortti (6 kk voimassa)
  • Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti (24 kk voimassa)

Lahjakortti toimitetaan suosittelijalle sähköpostiin, kun suosittelemasi henkilö on maksanut jäsenmaksunsa.