Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu

Miksi liittyisin Suomen Sairaanhoitajiin?

Monestakin syystä!

Yhdessä olemme vahvempia

Tuntuuko joskus siltä, etteivät muut ymmärrä työsi arvoa? Sairaanhoitajana teet arvokasta työtä. Me haluamme tehdä tuon arvon näkyväksi ja vaikuttaa yhdessä ammatimme tulevaisuuteen.

Työpäivät sujuvat kyllä, mutta tuntuuko, että oma osaaminen junnaa paikallaan? Meidän kanssamme pysyt kartalla alan uusimmista puheenaiheista, koulutuksista ja tapahtumista.

Painaako arki, vaikka työ onkin mukavaa? Me tiedämme, mistä puhut. Itsestä täytyy muistaa pitää huolta. Siksi meidän kauttamme saat alennuksia mm. treenaamiseen, matkailuun ja muuhun virkistävään.

Jos haluat vaikuttaa ammattisi tulevaisuuteen, kannattaa liittyä Suomen Sairaanhoitajiin (ent. Sairaanhoitajaliitto)! Yhdessä olemme vahvempia.

Katso kaikki jäsenedut

Liity jäseneksi!

Jäseneksi liittyminen käy helposti.

Tutustu ensin jäsenyystyyppeihimme,jotta tiedät, millainen jäsenyys sinulle sopii.

Täytä sitten lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Jäsenmaksumme on 50 euroa vuodessa, eli vain kahvikupposen verran kuukaudessa. Eläkeläisten, äitiyslomalla, kuntoutustuella, vanhempain- ja hoitovapaalla sekä työttömien jäsenmaksu on 35 euroa vuodessa.

Opiskelijoiden jäsenmaksu on vain 15 euroa vuodessa.

Suosittele jäsenyyttä

Suomen Sairaanhoitajat on sitä vahvempi ja aktiivisempi mitä enemmän meitä on.  Suurempi jäsenjoukko takaa sen, että meillä on paremmat mahdollisuudet toimia jäsentemme hyväksi. Uusien jäsenten hankinta on siis palvelus niin itselle kuin myös uudelle jäsenelle sekä koko jäsenistölle.

Jokaisella jäsenellä on merkitystä!

Sinäkin voit saada etua jäsenhankinnasta. Pyydä sairaanhoitajakollegaasi tai -ystäväsi liittymään jäseneksi. Muistuta häntä samalla jäseneduista, jotka saivat sinutkin liittymään meihin. Liittyjä lisää suosittelijan eli sinun tiedot omaan jäsenhakemukseensa. Muista antaa jäsenumerosi hänelle!

Jokaisesta uudesta sairaanhoitajajäsenestä sekä kahdesta opiskelija-jäsenestä saat 10 euron lahjakortin verkkokauppaamme. Jo viidellä suosittelulla olet kuitannut oman jäsenmaksusi takaisin. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse, kun suosittelemasi henkilö on maksanut jäsenmaksunsa. Kannattaa siis toimia ja kertoa meistä mahdollisimman monelle!

Aiheeseen liittyvää

Jäsenedut

Jäsenlajit ja -maksut

Liittymislomake

sulje
Lue lisää ja liity!