Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Sairaanhoitaja-lehti

Elämänmakuinen lehti sairaanhoitajalle

Sairaanhoitaja-lehti on Suomen Sairaanhoitajien jäsenlehti ja ainoa Suomessa ilmestyvä erityisesti sairaanhoitajille suunnattu hoitotyön ammattilehti. Lehti kertoo sairaanhoitajista ja hoitotyöstä ajankohtaisesti, modernisti ja koskettavasti. Lehdellä on noin 44 000 lukijaa.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä voi lukea myös digitaalisesti. Verkkoselaimen kautta Sairaanhoitaja-lehden digiversio on luettavissa täällä. Tarvitset kirjautumiseen jäsen- tai tilausnumeron.

Lue Sairaanhoitaja-lehteä asiointipalvelusta

Sairaanhoitaja-lehteä on helppo lukea myös mobiilissa missä vain ja milloin vain. Lataa asiointipalvelu puhelimeesi tai lukulaitteeseesi. Lue lisää asiointipalvelusta täältä. Palvelu on avoinna vain Suomen Sairaanhoitajien jäsenille ja lehden tilaajille.

”Ammattilehti, josta saa tuoretta tietoa ja vinkkejä työhön.”


Vinkkaa juttuaiheesta

Tiedätkö kiinnostavan sairaanhoitajan, työpaikan tai teeman, joka sopisi Sairaanhoitaja-lehteen? Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Kirjoita otsikoksi ”Juttuehdotus” ja jutun aihe. Esittele aihe mahdollisimman tarkasti. Jos sinulla on jo mielessä, ketä voisimme haastatella, kysy henkilöltä alustava lupa ja lähetä hänen yhteystietonsa (nimi, työpaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Otamme mielellämme vastaan juttuvinkkejä!

”Olen koko hoitajuuteni ajan lehteä lukenut, ilman ei voi olla.”

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Sairaanhoitaja-lehdessä ilmestyy sekä toimittajien että sairaanhoitajien ja asiantuntijoiden itsensä kirjoittamia juttuja. Sairaanhoitajat voivat kirjoittaa lehteen muun muassa juttupalstoille Töissä, Käytännön vinkki, Tätä en unohda ja Työpäiväni.

Otamme vastaan vain tarkasti palstaohjeiden mukaan kirjoitettuja juttuja. Tekstit editoidaan toimituksessa. Toimitus ei vastaa tilaamatta lähetetyistä jutuista, jotka on tehty ilman ohjeistusta. Toimitus päättää, julkaistaanko juttu lehdessä.

Töissä-jutuissa sairaanhoitajat kertovat itse työpaikkojensa arjesta sekä käytännön hoitotyöstä, kehittämisestä ja onnistumisista. Katso Töissä-jutun kirjoitusohje tästä.

Oletko jonkin hoitotyön aihealueen asiantuntija, ja haluaisit vinkata parhaat käytännöt kollegoille? Katso Käytännön vinkki -jutun kirjoitusohje tästä.

Mikä tapahtuma sinulle on jäänyt urasi varrelta erityisesti mieleen? Jaa muistosi Sairaanhoitaja-lehden lukijoille. Katso Tätä en unohda -jutun kirjoitusohje tästä.

Tai kertoisitko kollegoille yhdestä tyypillisestä työpäivästäsi? Katso tästä kirjoitus- ja kuvausohjeet Työpäiväni-palstalle.

Verkossa julkaistavalla Valmista tuli -palstalla esitellään Suomen Sairaanhoitajien jäsenten opinnäytetöitä, joiden arvosana on 4 tai 5 asteikolla 1–5. Valmistunut kirjoittaa tekstin itse ohjeiden mukaan, ja juttu editoidaan toimituksessa. Pyydä Valmista tuli -tekstin kirjoitusohjeet toimitukselta sähköpostitse.

Voisitko toimia suosittelijana tai kommentoijana?

Suosittelija lukee lehden taittovaiheessa ja nostaa esiin kolme juttua, joita erityisesti kannattaa lukea. Kommentoija kirjoittaa Reportaasi- tai Puheenaihe-jutun yhteyteen lyhyen tekstin, jossa hän pohtii kyseisen artikkelin herättämiä ajatuksia.

Tarjoudu itse suosittelijaksi tai kommentoijaksi, tai ehdota kollegaa! Lähetä sähköpostia toimitukselle: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Priorisoimme Suomen Sairaanhoitajien jäseniä Sairaanhoitaja-lehdessä kirjoittajina ja haastateltavina.

Tilaa lehti

Kun liityt Suomen Sairaanhoitajien jäseneksi, saat muiden jäsenetujen ohella Sairaanhoitaja-lehden. Lehti on myös tilattavissa.

Tilaushinnat ei-jäsenille
Vuosikerta (6 numeroa) Suomessa 120 €, ulkomaille 145 €
Sairaanhoitaja-lehti ei ole alv:n alainen.

Tee tilaus
Atex Finland Oy
03-42465340
tilaus@atex.com
Puuvillakatu 4 C 4, 30100 Forssa

Osoitteenmuutokset

Suomen Sairaanhoitajien jäsenet: päivitä jäsentietosi täällä.

Lehden muut tilaajat: ilmoita tietojen muutoksesta sähköpostitse osoitteeseen tilaus@atex.com

Toimitus

Päätoimittaja
Eva Agge
044 529 0042
eva.agge@sairaanhoitajalehti.fi

Tuottaja
Katri Simola
044 529 0028
katri.simola@sairaanhoitajalehti.fi

Lähetä sähköpostia toimitukselle: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Mediatiedot

https://mainostajalle.sairaanhoitajat.fi/

Julkaisija ja kustantaja

Suomen Sairaanhoitajat ry
Asemamiehenkatu 2
00520 Helsinki
Puh. 010 321 3320
info@sairaanhoitajat.fi
www.sairaanhoitajat.fi

Painopaikka

Punamusta Oy
ISSN 0785-7527 (painettu)
ISSN 1799-182X (verkkojulkaisu)
Aikakausmedia ry:n jäsen
Mukana tietokannoissa: MEDIC

Some-kanavat

Instagram: @sairaanhoitajalehti

X: @SH_lehti