Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Sairaanhoitaja-lehti

Elämänmakuinen lehti sairaanhoitajalle

Sairaanhoitaja-lehti on Sairaanhoitajaliiton jäsenlehti ja ainoa Suomessa ilmestyvä erityisesti sairaanhoitajille suunnattu hoitotyön ammattilehti. Lehti kertoo sairaanhoitajista ja hoitotyöstä ajankohtaisesti, modernisti ja koskettavasti. Lehdellä on noin 65 000 lukijaa.

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä voi lukea myös digitaalisesti tai mobiilisovelluksena. Verkkoselaimen kautta Sairaanhoitaja-lehden digiversio on luettavissa täällä.

Lataa Sairaanhoitaja-lehden sovellus

Sairaanhoitaja-lehteä on helppo lukea myös mobiilissa missä vain ja milloin vain. Lataa sovellus puhelimeesi tai lukulaitteeseesi Google Play’sta tai Appstoresta tunnuksella ”Sairaanhoitaja”. Palvelu on avoinna vain Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja lehden tilaajille.

”Ammattilehti, josta saa tuoretta tietoa ja vinkkejä työhön.”


Vinkkaa juttuaiheesta

Tiedätkö kiinnostavan sairaanhoitajan, työpaikan tai teeman, joka sopisi Sairaanhoitaja-lehteen? Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Kirjoita otsikoksi ”Juttuehdotus” ja jutun aihe. Esittele aihe mahdollisimman tarkasti. Jos sinulla on jo mielessä, ketä voisimme haastatella, kysy henkilöltä alustava lupa ja lähetä hänen yhteystietonsa (nimi, työpaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Otamme mielellämme vastaan juttuvinkkejä!

”Olen koko hoitajuuteni ajan lehteä lukenut, ilman ei voi olla.”

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Sairaanhoitaja-lehdessä ilmestyy sekä toimittajien että sairaanhoitajien ja asiantuntijoiden itsensä kirjoittamia juttuja. Sairaanhoitajat voivat kirjoittaa lehteen muun muassa juttupalstoille Töissä, Käytännön vinkki ja Tätä en unohda.

Otamme vastaan vain tarkasti palstaohjeiden mukaan kirjoitettuja juttuja. Tekstit editoidaan toimituksessa. Toimitus ei vastaa tilaamatta lähetetyistä jutuista, jotka on tehty ilman ohjeistusta. Toimitus päättää, julkaistaanko juttu lehdessä.

Töissä-jutuissa sairaanhoitajat kertovat itse työpaikkojensa arjesta sekä käytännön hoitotyöstä, kehittämisestä ja onnistumisista. Katso Töissä-jutun kirjoitusohje tästä.

Oletko jonkin hoitotyön aihealueen asiantuntija, ja haluaisit vinkata parhaat käytännöt kollegoille? Katso Käytännön vinkki -jutun kirjoitusohje tästä.

Mikä tapahtuma sinulle on jäänyt urasi varrelta erityisesti mieleen? Jaa muistosi Sairaanhoitaja-lehden lukijoille. Katso Tätä en unohda -jutun kirjoitusohje tästä.

Verkossa julkaistavalla Valmista tuli -palstalla esitellään Sairaanhoitajaliiton jäsenten opinnäytetöitä. Valmistunut kirjoittaa tekstin itse ohjeiden mukaan, ja juttu editoidaan toimituksessa. Pyydä Valmista tuli -tekstin kirjoitusohjeet toimitukselta sähköpostitse.

Voisitko toimia suosittelijana tai kommentoijana?

Suosittelija lukee lehden taittovaiheessa ja nostaa esiin kolme juttua, joita erityisesti kannattaa lukea. Kommentoija kirjoittaa Reportaasi- tai Puheenaihe-jutun yhteyteen lyhyen tekstin, jossa hän pohtii kyseisen artikkelin herättämiä ajatuksia.

Tarjoudu itse suosittelijaksi tai kommentoijaksi, tai ehdota kollegaa! Lähetä sähköpostia toimitukselle: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Priorisoimme Sairaanhoitajaliiton jäseniä Sairaanhoitaja-lehdessä kirjoittajina ja haastateltavina.

Tilaa lehti

Kun liityt Sairaanhoitajaliiton jäseneksi, saat muiden jäsenetujen ohella Sairaanhoitaja-lehden. Lehti on myös tilattavissa.

Tilaushinnat ei-jäsenille
Vuosikerta (8 numeroa) Suomessa 105 €, ulkomaille 130 €
Sairaanhoitaja-lehti ei ole alv:n alainen.

Tee tilaus
Jaicom Oy
03-42465340
tilaus@jaicom.com
Puuvillakatu 4 C 4, 30100 Forssa

Osoitteenmuutokset

Sairaanhoitajaliiton jäsenet: päivitä jäsentietosi täällä.

Lehden muut tilaajat: ilmoita tietojen muutoksesta sähköpostitse osoitteeseen tilaus@jaicom.com

Toimitus

Päätoimittaja
Eva Agge
044 529 0042
eva.agge@sairaanhoitajalehti.fi

Tuottaja
Katri Simola
044 529 0028
katri.simola@sairaanhoitajalehti.fi

Lähetä sähköpostia toimitukselle: toimitus@sairaanhoitajalehti.fi

Mediatiedot

https://mainostajalle.sairaanhoitajat.fi/

Levikki

33 074 kpl (LT 2016)

Julkaisija ja kustantaja

Suomen sairaanhoitajaliitto ry
Asemamiehenkatu 2
00520 Helsinki
Puh. 010 321 3320
info@sairaanhoitajat.fi
www.sairaanhoitajat.fi

Painopaikka

Punamusta Oy
ISSN 0785-7527 (painettu)
ISSN 1799-182X (verkkojulkaisu)
Aikakausmedia ry:n jäsen
Mukana tietokannoissa: MEDIC

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!