Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Sairaanhoitajaliiton koulutuskokonaisuus

Koulutus on tärkeä osa Sairaanhoitajaliiton strategiaa ja kehitämme jatkuvasti koulutustarjoomaamme, jotta voimme vastata kasvavaan kysyntään ja muuttuviin olosuhteisiin. Hoitotyöhön liittyviin opintoihin ja osaamisen kehittämiseen myönnetään apurahoja. Tällaisia ovat esimerkiksi: kongressit, konferenssit, koulutuspäivät ja seminaarit (myös virtuaalikoulutukset) sekä opintomatkat. Lue lisää apurahoista ja niiden hakemisesta

Sairaanhoitajaliiton koulutusvalikoimaan kuuluu tällä hetkellä:

 • Webinaarit
  Mitä? Järjestämme jäsenillemme maksuttomia webinaareja 2-4 kertaa kuukaudessa. Webinaarit ovat erittäin suosittuja, sillä  yhdellä webinaarilla voi olla jopa tuhansia katsojia. Syksyn 2021 webinaarien aiheina ovat mm. biofilmin hallinta haavalla, tyttöjen ja naisten ympärileikkaus sekä lääke- ja liuoslaskut.
  Missä? Pääset kirjautumaan webinaareihin tämän linkin kautta. Kirjautumiseen tarvitset myös jäsennumerosi,  jonka löydät joko sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen yläkulmasta tai Sairaanhoitaja-lehden takakannen osoitekentästä. Webinaareista tulee tallenne, jonka voi katsoa myös myöhemmin saman linkin kautta. 
  Milloin? Webinaareja järjestetään joka kuukausi. Kaikki tulevat webinaarit on listattu tämän sivun alalaitaan.

 • Oppi-palvelu
  Oppi-palvelu on Sairaanhoitajaliiton uusi oppimisympäristö, joka auttaa kehittämään sairaanhoitajan ammattitaitoa ja ylläpitämään jäsentemme henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Oppi-palvelusta löytyy yli 1000 luentoa sekä yli 30 tuntia treeniohjelmia tukemaan tätä tavoitetta. Sairaanhoitajaliitto mahdollistaa koulutusten käyttöönoton pienen lisenssimaksun hinnalla, sillä jäsenenä voit ostaa palveluun kuukausi- tai vuosilisenssin. Oppipalvelun sisältö koostuu Sairaanhoitajaliiton verkkokursseista sekä Skhole Oy:n koulutuspalvelun sisällöistä.
 • Sairaanhoitajapäivät
  Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin vuosittainen hoitotyön tapahtuma. Tänä vuonna Sairaanhoitajapäivät pidetään virtuaalisina 11. – 12.10.2021.
  Lue lisää Sairaanhoitajapäivistä, niiden ohjelmasta ja osta lippu tapahtumaan
 • Vlogit
  • Työnohjaajan tuolissa – työhyvinvointiin liittyviä asioita eri menetelmiä hyväksikäyttäen. Vlogissa Katri Tuomainen (Terveydenhoitaja YAMK, Ammatillinen opettaja, seksuaaliterapeutti, esimiesten vertaismentori, johdon työnohjaajaopiskelija) ja Sairaanhoitajaliiton Anne Jämsén (Sh YAMK, AmO, Työnohjaaja STOry) käyvät läpi esimerkiksi työntekijän perustehtävää, kannustamista ja sen merkitystä työntekijälle.
  • Sairaanhoitaja, monta mahdollisuutta –  minkälaisia työtehtäviä sairaanhoitajalla on ja miten erilaisiin työympäristöihin sairaanhoitaja voi ammatissaan sijoittua
 • Pitkäkestoiset koulutukset
  • Oppisopimuskoulutukset
   Valmentavan johtamisen oppisopimuskoulutus on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiville johtajille, esihenkilöille tai esihenkilötyöhön siirtyville. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta, lähiopintopäiviä on noin 10.

   Ilmoittautuminen koulutukseen on avoinna, viimeinen ilmoittautumispäivämäärä on 15.10.2021. Valitse ilmoittautumisvalikosta ”Valmentava johtaminen, sosiaali- ja terveydenhuolto”. Koulutus alkaa 1.11.2021 etäkokouksella.Tämä yhteistyössä Verutumin kanssa järjestettävä koulutus on maksuton. Lisätietoa saa Verutumilta, jouni.vilkko@verutum.fi. Lue lisää

  • Työnohjaajakoulutukset
   Tarjoamme yhteistyössä Sued Managementin kanssa kaksi Suomen työnohjaajat ry:n ja Johdon työnohjaajat ry:n hyväksymää kaksivuotista työnohjaajakoulutusta. Niihin sisältyy 26 lähiopetuspäivää (ensimmäiset lähipäivät 24. – 25.3.2022 sekä 18. – 19.5.2022).
   Hinta Sairaanhoitajaliiton jäsenille on 3596 € (2900 €+ alv 696 €), maksun voi suorittaa 1-6 erässä tai neuvotella oma maksuaikataulu.Lisätietoa ja ilmoittautumiset 28.2.2022 mennessä Marita Paunonen-Ilmoselle: marita@suedmanagement.fi, puh. 050-68897.

Webinaari 23.9.2021 klo 14-15 Tyttöjen ja naisten ympärileikkaus – neuvo ja auta

Webinaarin tavoitteena on tiedottaa ympärileikattujen tyttöjen ja naisten terveysongelmista ja niihin saatavilla olevasta avusta. Webinaarissa…

IBD-näkymätön sairaus

Asiaa tulehduksellisista suolistosairauksista -webinaari Tulehduksellisista suolistosairauksista käytetään yleisesti lyhennettä IBD (Inflammatory Bowel Diseases). IBD yleistyy…

Lisää ajankohtaista sisältöä sairaanhoitajille

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!