Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Suomen Sairaanhoitajien kannatusjäsenyys

Tervetuloa Suomen Sairaanhoitajien kannatusjäseneksi! Nyt se on mahdollista.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot, yritykset kuin yhteisötkin.

Kannatusjäseneksi on helppo liittyä täyttämällä alla oleva lomake. Yksittäisen henkilön jäsenmaksu on 50 euroa ja yhteisön, yrityksen tai organisaation jäsenmaksu on 300 €/v. Laskutamme kannatusjäsenmaksun noin viikon sisällä liittymisestäsi. Seuraavan laskun saat aina kalenterivuoden alussa.

Kannatusjäsenyys on voimassa toistaiseksi ja sen voi irtisanoa milloin tahansa.

Kannatusjäsenmaksut käytämme jäsentemme hyvinvoinnin tukemiseen. Vuoden lopussa kerromme, miten edistimme sairaanhoitajien jaksamista juuri sinun tukesi avulla.

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä voi kysellä info@sairaanhoitajat.fi. Suomen Sairaanhoitajat ottaa vastaan myös muita rahalahjoituksia. Näissä tapauksissa, ota ystävällisesti yhteyttä Armi Murtoon, armi.murto@sairaanhoitajat.fi, puh. 010 321 3326.

Yksityishenkilö

Yksittäisen henkilön jäsenmaksu on 50 euroa. Laskutamme kannatusjäsenmaksun noin viikon sisällä liittymisestäsi. Seuraavan laskun saat aina kalenterivuoden alussa.

Organisaatio tai yhteisö

Yhteisön, yrityksen tai organisaation jäsenmaksu on 300 euroa. Laskutamme kannatusjäsenmaksun noin viikon sisällä liittymisestäsi. Seuraavan laskun saat aina kalenterivuoden alussa.

Sairaanhoitajia tukemassa:

Tapani Kunnas
Elina Lagus
MR-Steel Oy
Retermia Oy
Walki Medical Oy