Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Medialle

Suomen Sairaanhoitajat kehittää hoitotyötä, antaa ammatillista tukea ja edistää sairaanhoitajan asemaa asiantuntijoina. Teemme sairaanhoitajan työn arvoa näkyväksi. Joukossamme on sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, kätilöitä ja ensihoitajia (AMK).

Suomen Sairaanhoitajien viestintä ja vaikuttaminen

Yhteydenpito mediaan on keskeinen osa Suomen Sairaanhoitajien viestintää ja vaikuttamista. Autamme mielellämme sairaanhoitajuuteen ja hoitotyöhön liittyvissä kysymyksissä sekä sopivien haastateltavien etsimisessä. Ota yhteyttä!

Asiantuntijuutta

Suomen Sairaanhoitajat vaikuttaa aktiivisesti hoitotyön ja terveydenhuollon kehittämiseen niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Asiantuntijamme seuraavat hoitoalaan liittyvää päätöksentekoa ja ovat mukana siinä. He auttavat mielellään mediaa hoitotyöhön liittyvissä ajankohtaisissa kysymyksissä.

Haastateltavia juttuihin

Sairaanhoitajilla on hyvä käsitys siitä, mikä on potilaille parasta. He näkevät omassa työssään, kuinka terveydenhuollon päätökset vaikuttavat käytännössä. Autamme mielellämme, kun tarvitaan sopivia haastateltavia juttuja varten: liitollamme on hyvät kontaktit eri puolille Suomea.

Tiedotteet ja uutiset

Suomen Sairaanhoitajien näkemykset julkaistaan uutisina tai tiedotteina verkkopalvelussa sekä Twitterissä.

Sairaanhoitajat.fi

Suomen Sairaanhoitajien verkkopalvelun uutissivu kerää Suomen Sairaanhoitajien valtakunnalliset ja alueelliset uutiset yhteen paikkaan. Tapahtumakalenterista on helppo seurata tulevia tapahtumia.

Sairaanhoitajapäivät

Sairaanhoitajapäivät on yhdistyksen tärkein vuosittainen tapahtuma, jota on järjestetty 1930-luvulta asti. Tapahtuma on hoitotyö-alan suurin tapahtuma, johon osallistuu tuhansia alan ammattilaista, ja se tarjoaa lukuisia jutunaiheita myös toimittajille.

Julkaisut

Sairaanhoitaja-lehti – Elämänmakuinen hoitotyön ammattilehti ja liiton jäsenlehti.

Tutkiva Hoitotyö -lehti – Käytännön hoitotyötä palveleva tiedelehti.

Tilastot ja tutkimukset

Keräämme verkkopalveluumme ajankohtaisia tilastoja, jotka liittyvät sairaanhoitajana toimimiseen. Teemme myös omia selvityksiä ja tutkimuksia sairaanhoitajuudesta, esimerkiksi sairaanhoitajien arvoista tai työtyytyväisyydestä.

Tilastoja sairaanhoitajista

Sairaanhoitajien arvotutkimus – Taloustutkimuksen Value graphics -arvotutkimus 2014

Hyvän työpaikan kriteerit – Tutkimus sairaanhoitajien työoloista

Suomen Sairaanhoitajat somessa

Facebook

X

Youtube

Instagram

LinkedIn

Yhteystiedot 

Postiosoite
Asemamiehenkatu 2
00520 Helsinki

Käyntiosoite
Kellosilta 5, kävelytasanne

info@sairaanhoitajat.fi

Viestintä ja mediayhteydet

Eva Agge

Viestintäpäällikkö, Sairaanhoitajalehden päätoimittaja, mediayhteydet

Katso kaikki yhteystiedot