Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä ja vastauksia Suomen Sairaanhoitajien jäsenyyteen liittyen.

Olen kadottanut sairaanhoitajamerkkini, miten saan uuden?

Voit tilata kadonneen tai rikkoutuneen merkin tilalle uuden osoitteesta info@sairaanhoitajat.fi. Merkin hinta on tällöin 12,50 € + postimaksu 2,50 € . Ensimmäinen jäsenmerkki on maksuton. 

Merkin tilaajan jäsentiedot tarkistetaan, joten kerro tilauksen yhteydessä jäsentunnisteesi. Tämä voi olla jäsennumero tai syntymäaikasi. Ilmoita myös osoitetietosi, jotta voimme samalla tarkistaa jäsenrekisterimme tiedot ja merkki tulee varmasti perille oikeaan osoitteeseen. 

Valmistuvat opiskelijat saavat ensimmäisen jäsenmerkkinsä automaattisesti heti, kun he ovat maksaneet varsinaisen jäsenmaksun.

Olen Tehyn jäsen. Voinko kuulua myös Suomen Sairaanhoitajiin?

Kyllä, voit myös kuulua Suomen Sairaanhoitajiin, vaikka oletkin jo toisen ammattiliiton eli vaikka Tehyn jäsen.

Suomen Sairaanhoitajat on sinun ammatillinen yhteisösi. Tuemme osaamistasi ja hyvinvointiasi sekä työssä että vapaa-ajalla. Tuomme työsi sisältöä näkyväksi ja lisäämme sairaanhoitajan ammatin arvostusta. Pidämme huolta siitä, että äänesi kuuluu, ja ajamme sinun etuasi.

Olen lähihoitaja ja opiskelen nyt sairaanhoitajaksi. Mikä on oikea liitto minulle?

Voit kuulua Suomen Sairaanhoitajiin opiskelijajäsenenä. Suosittelemme myös kuulumista Tehyyn.

Suomen Sairaanhoitajat on ammatillinen yhdistys. Edistämme sairaanhoitajien asemaa asiantuntijoina, kehitämme hoitotyötä ja tarjoamme ammatillista tukea. Voit kuulua meihin opiskelijajäsenenä ja kuulua lisäksi johonkin edunvalvontaliittoon, josta saat työttömyyskassan palvelut.

Opiskelijajäseniä ovat meillä kaikki ensimmäistä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, kätilön tai ensihoitajan AMK-tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Mistä saan jäsennumeroni?

Löydät jäsennumerosi helpoiten asiointipalvelustamme, sähköpostiisi lähetetyn uutiskirjeen yläreunasta tai kotiin tulleen Sairaanhoitaja-lehden takakannesta.

Mistä saan jäsenkortin?

Tarvitset jäsenkorttiasi joidenkin jäsenetujen lunastumiseen. Löydät jäsenkorttisi asiointipalvelustamme, josta voit tallettaa sen esimerkiksi puhelimeesi.