Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Uusi sähköinen asiointipalvelumme on avattu!

uutinen

Meillä on mahtavia uutisia sinulle, jäsen. Tänään avatun asiointipalvelun myötä kaikki jäsenyyteesi liittyvät tiedot ja edut ovat jatkossa yhdessä paikassa ja mikä parasta – pääset itse päivittämään tietojasi. Kirjaudu palveluun syyskuun aikana ja osallistut arvontaan!

Pääset asiointipalvelussa

 • näkemään ja muuttamaan omia tietojasi
 • katsomaan webinaareja (sekä livenä että tallenteina)
 • lukemaan Sairaanhoitaja- ja Tutkiva Hoitotyö -lehtiä
 • lukemaan Suomen Sairaanhoitajien ja oman alueyhdistyksesi uutiskirjeitä
 • hyödyntämään jäsenetujasi
 • tarkistamaan jäsenmaksusuorituksesi
 • hakemaan jäsenkorttisi
 • ottamaan meihin yhteyttä suoraan palvelun kautta.


Miten kirjaudun asiointipalveluun?

 1. Kirjaudu asiointipalveluun joko puhelimella tai tietokoneella osoitteessa oma.sairaanhoitajat.fi. Linkki löytyy myös kotisivujemme ylälaidasta.
 2. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran palveluun, klikkaa sivun alalaidassa olevaa ”Tilaa uusi salasana tästä” -linkkiä. Aikaisempi salasanasi ei ole voimassa.
 3. Anna oma sähköpostiosoitteesi (sama kuin jäsenrekisterissämme) ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi viestin, josta löydät sekä jäsennumerosi että linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan. Kopioi jäsennumerosi viestistä ja klikkaa linkkiä.
 4. Laita jäsennumerosi ja määritä itsellesi salasana.
 5. Kirjaudu palveluun.
 6. Tarkista omat tietosi palvelusta, täydennä tai tee tarvittavat korjaukset, ja paina tallenna.  

Etusivulta löydät pikalinkit ajankohtaisiin asioihin, jäsenetuihin, webinaareihin ja jäsenkorttiin. Samat kohdat löytyvät myös ylävalikosta.

Tallenna sovellus puhelimeesi

Avaa asiointipalvelu puhelimesi verkkoselaimella ja voit tallentaa sivun puhelimeesi sovelluksena. Jatkossa pääset asiointipalvelukseen sovellusta klikkaamalla. Tässä ohjeet sovelluksen tallentamiseksi.

Android
Mene puhelimella oma.sairaanhoitajat.fi ja kirjaudu sisään. Klikkaa kolmea allekkain näkyvää viivaa (hampurilaisvalikko) ja valitse valikosta ajankohtaista ja sieltä Asenna sovellus. Lisää oma-sairaanhoitaja aloitusnäytölle ja valitse lopuksi asenna sovellus. Mikäli Asenna sovellus -kohtaa ei näy, klikkaa puhelimesi kolmea pistettä (joko puhelimen oik. ylälaidassa tai alhaalla) ja valitse lisää/tallenna aloitusnäytölle tai asenna sovellus.

IOS
Mene puhelimella oma.sairaanhoitajat.fi ja kirjaudu sisään. Tallenna sivu sovellukseksi klikkaamalla selaimen alhaalla näkyvää tallenna painiketta. Vieritä valintaa siten, että näet Lisää Koti-valikkoon. Klikkaa Koti-valikkoa ja valitse lisää.

Lisätietoja
Lisätietoja palvelusta saat info@sairaanhoitajat.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *