Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) alueellisena ammatillisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat on yksi kuudestatoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Sairaanhoitajaliittoon.

Jäsenenä annat tukesi Sairaanhoitajaliiton tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä. Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään. Liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Kysy, ota yhteyttä tai anna palautetta aktiivitoimijoihimme. Seuraa meitä myös facebookissa.

Tapahtumat

  • Sairaanhoitajailta 19.11.

    Jäsen, tule kanssamme viettämään juhlailtaa. Illassa julkistetaan vuoden 2021 sairaanhoitaja Pohjois-Karjalassa. Samalla tapaat kollegoja, nautit mukavasta …

  • Pikkujoulumatka Kuopioon

    Alueyhdistys järjestää jäsenilleen pikkujoulumatkan Kuopioon. Paikka: Kylpylähotelli Rauhanlahti, Kuopio Kustannukset: Alueyhdistys kustantaa paketista 70 euroa/jäsen. …

  • Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä -teatteriesitys

    Alueyhdistyksemme jäsen, tule virkistäytymään hulvattoman hauskan teatteriesityksen pariin kollegoiden kesken. Esityksen aika sisältää väliajan. Tutustu …

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Koulutukset

Katso kaikki koulutukset

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n hallitus ja luottamustehtävät kaudella 2019 – 2022 kevätkokoukseen saakka

Marja-Leena Nuutinen, puheenjohtaja,
marja-leena.nuutinen@siunsote.fi

Piia Niiranen, varapuheenjohtaja, Sairaanhoitajaliiton valtuuston jäsen
piia.niiranen@siunsote.fi

Eeva Kurki, sihteeri
eeva.kurki@elisanet.fi

Sirkku Ponkilainen, rahastonhoitaja
sirkku.ponkilainen@siunsote.fi

Mervi Nygren, tiedottaja
mhellevikokko@gmail.com

Merja Törrönen, tiedottaja
merja.torronen@siunsote.fi

Hallituksen jäsenet ja varajäsenet

Eeva Kurki, hallituksen jäsen, varajäsenenään Ritva Mertanen

Sirkku Ponkilainen, hallituksen jäsen, varajäsenenään Merja Törrönen

Mervi Nygren, hallituksen jäsen, varajäsenenään Heli Karvinen

Terttu Hytti, terttu.hytti@gmail.com, hallituksen jäsen, varajäsenenään Taru Räty

Opiskelijajäsen Tanja Vattulainen, tanja.vattulainen@gmail.com

Sairaanhoitajaliiton hallituksen varajäsen 25.11.2018 alkaen
Sinikka Malinen

Työryhmät

Hoitotyön johtajien työryhmä
Työryhmän tavoitteena on hoitotyön ja hoitotyön johtamisen näkyväksi tekeminen Pohjois-Karjalassa sekä hoitotyön johtajien tukeminen vertaistuen ja aktiivisen keskustelun avulla. Puheenjohtajana toimii Marja-Leena Nuutinen, marja-leena.nuutinen@liperi.fi.

Ikäihmisten hoitotyön työryhmä
Työryhmän tavoitteena on ikäihmisten hoitotyön arvostuksen, imagon ja näkyvyyden lisääminen sekä ikäihmisten hoitotyön kehittäminen. Ryhmän puheenjohtajana toimii Riitta Myllynen, riitta.myllynen@jns.fi.

Lasten hoitotyön työryhmä
Työryhmän tavoitteena on lasten hoitotyön alueella toimivien sairaanhoitajien verkostoituminen ja yhteistyö. Työryhmä järjestää mm. opintokäyntejä ja erilaisia tapahtumia. Puheenjohtajana toimii Katja Vanttaja-Keronen, lhttyoryhma@gmail.com.

Liikuntatyöryhmä
Työryhmä järjestää liikuntapainotteisia virkistystapahtumia jäsenille. Puheenjohtajana toimii Raija Martikainen, raija.martikainen@pkssk.fi.

Monikulttuurisen hoitotyön työryhmä
Työryhmän tehtävänä on monikulttuurisen hoitotyön edistäminen, tutkitun tiedon ja hyvien käytäntöjen kokoaminen ja jakaminen. Työryhmän puheenjohtajana toimii Heidi Siven, heidi.siven@elisanet.fi.

Mökkityöryhmä
Työryhmä hoitaa alueyhdistyksen mökin vuokraamista. Puheenjohtajana toimii Marjatta Haapaniemi, marjatta.haapaniemi@gmail.com, 040 755 3428.

Opiskelijatyöryhmä
Työryhmän hoitaa infotilasuudet opintonsa aloittaneille sairaanhoitajaopiskelijoille. Työryhmän puheenjohtajana toimii Mervi Kokko, mhellevikokko@gmail.com.

Palliatiivisen hoitotyön työryhmä
Tavoitteena on palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osaamisen kehittäminen ja näkyväksi tekeminen. Puheenjohtajana toimii Irja Väisänen, irja.vaisanen@elisanet.fi ja viestijänä Pirjo Vesa, pikevesa@me.com.

Päihde- ja mielenterveyshoitotyön työryhmä
Tavoitteena on päihde- ja mielenterveyshoitotyötä tekevien sairaanhoitajien ammatillisen näyttöön perustuvan osaamisen vahvistuminen ja tukeminen sekä vertaistuen ja keskinäisen konsultaation ja yhteistoiminnan lisääminen. Puheenjohtajana toimii Seija Nikkonen, seija.nikkonen@sovatek.fi.

Seniorisairaanhoitajien työryhmä
Työryhmä toimii jo työelämästä pois jääneiden sairaanhoitajien yhteisten tapaamisten koordinoijana ja järjestäjänä. Puheenjohtajana toimii Marjatta Haapaniemi, marjatta.haapaniemi@gmail.com, puh. 040 755 3428.

Osoite

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry
Siltakatu 12 A 2
80100 Joensuu
Y-tunnus 0223419-3

Yhteydenottolomake