Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) alueellisena ammatillisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana. Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat on yksi alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Suomen Sairaanhoitajiin.

Jäsenenä annat tukesi Suomen Sairaanhoitajien tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä. Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja! Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään. Liity jäseneksi ellet vielä ole jäsen. Kysy, ota yhteyttä tai anna palautetta aktiivitoimijoihimme. Seuraa meitä myös facebookissa.

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Koulutukset

  • Sairaanhoitajapäivät 2024

    Suomen Sairaanhoitajien järjestämät Sairaanhoitajapäivät pidetään 2.–3.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Kyseessä on Suomen suurin hoitotyön täydennyskoulutus- ja …

Katso kaikki koulutukset

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n hallitus ja luottamustehtävät kaudella 2023–2025 kevätkokoukseen saakka

Marja-Leena Nuutinen, puheenjohtaja, rahastonhoitaja
marja-leena.nuutinen@siunsote.fi

Emma Eskelinen, varapuheenjohtaja
emmariike@gmail.com

Eeva Kurki, sihteeri
eeva.kurki@elisanet.fi

Mervi Nygren, tiedottaja, opiskelijatyö
mhellevikokko@gmail.com

Roosa Hyttinen, tiedottaja
roosa.hyttinen@outlook.com

Merja Törrönen,
merja.torronen@siunsote.fi

Hallituksen varajäsenet

Terttu Hytti, terttu.hytti@gmail.com

Heli Karvinen, heli.karvinen@siunsote.fi

Piia Niiranen, Suomen Sairaanhoitajien valtuuston jäsen, piia.niiranen@siunsote.fi

Tiina Hartikainen, silvetii@gmail.com

Työryhmät

Hoitotyön johtajien työryhmä
Työryhmän tavoitteena on hoitotyön ja hoitotyön johtamisen näkyväksi tekeminen Pohjois-Karjalassa sekä hoitotyön johtajien tukeminen vertaistuen ja aktiivisen keskustelun avulla. Puheenjohtajana toimii Marja-Leena Nuutinen, marja-leena.nuutinen@liperi.fi.

Ikäihmisten hoitotyön työryhmä
Työryhmän tavoitteena on ikäihmisten hoitotyön arvostuksen, imagon ja näkyvyyden lisääminen sekä ikäihmisten hoitotyön kehittäminen. Ryhmän puheenjohtajana toimii Riitta Myllynen, riitta.myllynen@jns.fi.

Lasten hoitotyön työryhmä
Työryhmän tavoitteena on lasten hoitotyön alueella toimivien sairaanhoitajien verkostoituminen ja yhteistyö. Työryhmä järjestää mm. opintokäyntejä ja erilaisia tapahtumia. Puheenjohtajana toimii Katja Vanttaja-Keronen, lhttyoryhma@gmail.com.

Liikuntatyöryhmä
Työryhmä järjestää liikuntapainotteisia virkistystapahtumia jäsenille. Puheenjohtajana toimii Raija Martikainen, raija.martikainen@pkssk.fi.

Monikulttuurisen hoitotyön työryhmä
Työryhmän tehtävänä on monikulttuurisen hoitotyön edistäminen, tutkitun tiedon ja hyvien käytäntöjen kokoaminen ja jakaminen. Työryhmän puheenjohtajana toimii Heidi Siven, heidi.siven@elisanet.fi.

Mökkityöryhmä
Työryhmä hoitaa alueyhdistyksen mökin vuokraamista. Puheenjohtajana toimii Marjatta Haapaniemi, marjatta.haapaniemi@gmail.com, 040 755 3428.

Opiskelijatyöryhmä
Työryhmän hoitaa infotilasuudet opintonsa aloittaneille sairaanhoitajaopiskelijoille. Työryhmän puheenjohtajana toimii Mervi Nygren, mhellevikokko@gmail.com.

Palliatiivisen hoitotyön työryhmä
Tavoitteena on palliatiivisen hoidon ja saattohoidon osaamisen kehittäminen ja näkyväksi tekeminen. Puheenjohtajana toimii Irja Väisänen, irja.vaisanen@elisanet.fi ja viestijänä Pirjo Vesa, pikevesa@me.com.

Päihde- ja mielenterveyshoitotyön työryhmä
Tavoitteena on päihde- ja mielenterveyshoitotyötä tekevien sairaanhoitajien ammatillisen näyttöön perustuvan osaamisen vahvistuminen ja tukeminen sekä vertaistuen ja keskinäisen konsultaation ja yhteistoiminnan lisääminen. Puheenjohtajana toimii Seija Nikkonen, seija.nikkonen@sovatek.fi.

Seniorisairaanhoitajien työryhmä
Työryhmä toimii jo työelämästä pois jääneiden sairaanhoitajien yhteisten tapaamisten koordinoijana ja järjestäjänä. Puheenjohtajana toimii Marjatta Haapaniemi, marjatta.haapaniemi@gmail.com, puh. 040 755 3428.

Osoite

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry
Siltakatu 12 A 2
80100 Joensuu
Y-tunnus 0223419-3

Yhteydenottolomake