Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen Aittolammen mökki

Aittolammen mökki
Aittolammen mökki
Aittolammen mökki
Aittolammen mökki
Aittolammen mökki
Aittolammen mökki

Aittolammen rannalla meillä mökki oma. Ei se ole luksusta, mutta ihan soma.

Mökki on Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n jäsentenyhteinen ajanvietto- ja virkistäytymispaikka. Mökki sijaitsee kirkasvetisen Aittolammen rannalla osoitteessa Sumikontie 6. Matkaa Joensuun keskustasta on n. 10 km.

Mökille mahtuu yöpymään  vuoteisiin neljä ja varapatjoille kaksi.  Mukana tulee olla omat liinavaatteet. Mökki on sähköistetty. Hanavesi on hyvää ja puhdasta, ja keittiöön tulee nykyisin myös lämmin vesi. Mökissä on sähkölämmitys, takka ja WC. Muu varustetaso: sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, ruokailu-ja keittoastioita.

Sauna lämpiää puilla ja saunavesi kannetaan Aittolammesta. Rannassa on soutuvene. Vuokrauskausi on 1.5.–31.10.

Kesän varauksia otetaan vastaa 1.4.2019 alkaen päivittäin klo 17–20 numerossa 050 512 1063. Mökkityöryhmän puheenjohtaja ja tiedottaja on Terttu Hytti: terttu.hytti@gmail.com, puh. 040 596 1803.

Mökin vuokra on jäsenille 40 euroa/vrk (klo 14–14).  Ajalla 14.6.–11.8. vuokrataan enintään 3 vrk.  Muuna aikana kesä- ja elokuussa vuokrataan enintään 5 vrk.  Yhdelle vuokra-aikaan voi sisältyä ainoastaan yksi viikonloppu (pe–su). Ilmoita varausta tehdessäsi sähköpostiosoitteesi, johon saat laskun. Mikäli sähköpostia ei ole, maksa vuokra viikon sisällä käyttämisestä tilille FI58 2016 1800 0353 01, viite:1012.

Ohjeet avaimesta ja sen kuittaamisesta saa mökkiä varatessa. Muille kuin Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n jäsenille mökkiä voidaan vuokrata harkinnan mukaan (ei kuitenkaan ajalla 14.6.–11.8.) ja vuokra on 70 euroa/vrk.

Mökki on jätettävä siistissä kunnossa seuraavalle vuokraajalle. Ruusuja ja risuja voi laittaa vieraskirjaan. Kiireellisistä puutteista tai korjattavista asioista pyydetään soittamaan tai lähettämään tekstiviesti varausnumeroon.

Varauksen peruutus on tehtävä vähintään 3 vrk aiemmin (myös tekstiviesti käy). Voit hankkia myös jäsenkollegan tilallesi. Ajallaan peruuttamattomasta varauksesta laskutamme 25 euroa.

Muistathan, että Aittolammen mökillä on kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisenä keskiviikkona  (5.6., 3.7. ja 7.8. ) vapaa ilta, ns. ”akkujen latausilta”.  Voit tulla yksin, yhdessä kollegan, ystävän tai perheesi kanssa saunomaan, uimaan ja viettämään mukavaa iltaa. Sauna on lämmin ja grilli kuumana klo 17 alkaen. Tarjoamme pullakahvit ja lapsille mehua.

Lämpimästi Tervetuloa!