Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen Aittolammen mökki

Aittolammen rannalla meillä mökki oma. Ei se ole luksusta, mutta ihan soma.

Mökki on Suomen sairaanhoitajien Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n jäsenten yhteinen ajanvietto- ja virkistäytymispaikka. Mökki sijaitsee kirkasvetisen Aittolammen rannalla osoitteessa Sumikontie 6. Matkaa Joensuun keskustasta on n. 10 km.

Mökille mahtuu yöpymään vuoteisiin neljä ja varapatjoille kaksi.  Mukana tulee olla omat liinavaatteet. Mökki on sähköistetty. Hanavesi on hyvää ja puhdasta, ja keittiöön tulee lämmin vesi. Mökissä on sähkölämmitys, takka ja wc. Muu varustetaso: sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, ruokailu-ja keittoastioita.

Sauna lämpiää puilla ja saunavesi kannetaan Aittolammesta. Rannassa on soutuvene. Vuokrauskausi on 1.5.-31.10. Kevään varausten aloitus on riippuvainen ilmoista ja lumitilanteesta.

Kesän varauksia otetaan vastaa 1.4.2024 alkaen päivittäin klo 17-20 numerossa 040 810 8957. Mökkityöryhmän puheenjohtaja ja tiedottaja on Terttu Hytti: terttu.hytti@gmail.com ( puh. 040 596 1803).

Mökin vuokra on jäsenille 60 euroa/vrk (hinta vahvistetaan 16.4.2024) (klo 14 –14). Ajalla 10.6.–11.8. vuokrataan enintään 3 vrk.  Muuna aikana kesä- ja elokuussa mökkiä vuokrataan siten, että  jäsen voi varata kesän aikana enintään 5 vrk.  Yhdelle vuokra-aikaan voi sisältyä ainoastaan yksi viikonloppu (pe–su ). Ilmoita varausta tehdessäsi sähköpostiosoitteesi, ja jäsennumerosi. Maksa vuokra ennen varauksen alkua tilille FI58 2016 1800 0353 01, kirjoita viestikenttään varausaikasi.

Ohjeet avaimesta saa mökkiä varatessa. Avain säilytetään avainsäilössä mökillä. Avainkoodin saat tietoosi ennen varauksen alkua. Pois lähtiessä avain laitetaan takaisin avainsäilöön ja numerosarja ”sotketaan”. Muiden alueyhdistysten sairaanhoitajille  mökkiä voidaan vuokrata harkinnan mukaan (ei kuitenkaan ajalla 10.6.-11.8.) ja vuokra on 80 euroa/vrk (hinta vahvistetaan 16.4.2024).

Mökki on jätettävä siistissä kunnossa seuraavalle vuokraajalle. Saunan ja mökin loppusiivous kuuluvat vuokraajalle. Muista jätteiden lajittelu! Ruusuja ja risuja voi laittaa vieraskirjaan. Kiireellisistä puutteista tai korjattavista asioista pyydetään soittamaan tai lähettämään tekstiviesti varausnumeroon.

Varauksen peruutus on tehtävä vähintään 3 vrk aiemmin (myös tekstiviesti käy). Voit hankkia myös jäsenkollegan tilallesi. Ajallaan peruuttamattomasta varauksesta laskutamme 25 euroa.

Muistathan, että Aittolammen mökillä on kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisenä keskiviikkona  (5.6., 3.7., ja 7.8. ) vapaa ilta, ns. ”akkujen latausilta”.  Voit tulla yksin, yhdessä kollegan, ystävän tai perheesi kanssa saunomaan, uimaan ja viettämään mukavaa iltaa. Sauna on lämmin klo 17 alkaen. Tarjoamme pullakahvit ja lapsille mehua. Halutessasi grilli kuumenee, voit tuoda omat grillattavat mukanasi.

Lämpimästi tervetuloa!