Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Pohjois-Karjalan alueyhdistyksen Aittolammen mökki

Aittolammen rannalla meillä mökki oma. Ei se ole luksusta, mutta ihan soma.

Mökki on Suomen sairaanhoitajien Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n jäsenten yhteinen ajanvietto- ja virkistäytymispaikka ja se sijaitsee kirkasvetisen Aittolammen rannalla osoitteessa Sumikontie 6. Matkaa Joensuun keskustasta on n. 10 km.

Mökille mahtuu yöpymään vuoteisiin neljä ja varapatjoille kaksi.  Mukana tulee olla omat liinavaatteet. Mökki on sähköistetty. Hanavesi on hyvää ja puhdasta, ja keittiöön tulee lämmin vesi. Mökissä on sähkölämmitys, takka ja WC. Muu varustetaso: sähköliesi, kahvin- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni, ruokailu-ja keittoastioita.

Sauna lämpiää puilla ja saunavesi kannetaan Aittolammesta. Rannassa on soutuvene. Vuokrauskausi on 1.5.–31.10. Kevään varausten aloitus on riippuu ilmoista ja lumien sulamisesta.

Kesän varauksia otetaan vastaa 1.4.2023 alkaen päivittäin klo 17–20 numerossa 040 810 8957 Mökkityöryhmän puheenjohtaja ja tiedottaja on Terttu Hytti: terttu.hytti@gmail.com, (puh. 040 596 1803).

Mökin vuokra on jäsenille 50 euroa/vrk (klo 14–14). Ajalla 12.6.–13.8. vuokrataan enintään 3 vrk.  Muuna aikana kesä- ja elokuussa vuokrataan enintään 5 vrk.  Yhdelle vuokra-aikaan voi sisältyä ainoastaan yksi viikonloppu (pe–su). Ilmoita varausta tehdessäsi sähköpostiosoitteesi, ja jäsennumerosi. Maksa vuokra ennen varauksen alkua tilille FI58 2016 1800 0353 01, laita viesti-kenttään varausaika.

Ohjeet avaimesta saa mökkiä varatessa. Avain säilytetään avainsäilössä mökillä. Avainkoodin saat tietoosi ennen varauksen alkua. Pois lähtiessä avain laitetaan takaisin avainsäilöön ja numerosarja ”sotketaan”. Muiden alueyhdistysten sairaanhoitajille mökkiä voidaan vuokrata harkinnan mukaan (ei kuitenkaan ajalla 12.6.–13.8.) ja vuokra on 70 euroa/vrk.

Mökki on jätettävä siistissä kunnossa seuraavalle vuokraajalle. Ruusuja ja risuja voi laittaa vieraskirjaan. Kiireellisistä puutteista tai korjattavista asioista pyydetään soittamaan tai lähettämään tekstiviesti varausnumeroon.

Varauksen peruutus on tehtävä väh. 3 vrk aiemmin (myös tekstiviesti käy). Voit hankkia myös jäsenkollegan tilallesi. Ajallaan peruuttamattomasta varauksesta laskutamme 25 euroa.

Muistathan, että Aittolammen mökillä on kesä-, heinä- ja elokuun ensimmäisenä keskiviikkona  (7.6., 5.7., ja 2.8. ) vapaa ilta, ns. ”akkujen latausilta”.  Voit tulla yksin, yhdessä kollegan, ystävän tai perheesi kanssa saunomaan, uimaan ja viettämään mukavaa iltaa. Sauna on lämmin  klo 17 alkaen. Tarjoamme pullakahvit ja lapsille mehua. Halutessasi grilli kuumenee, voit tuoda omat grillattavat mukanasi.

Lämpimästi tervetuloa!