Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry tarjoaa sairaanhoitajien oman yhteisön tuen ja vaikuttamiskanavan lähellä sinua. Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat toimii sairaanhoitajien, terveydenhoitajien ja ensihoitajien (AMK) ammatillisena ja alueellisena yhdistyksenä ja vaikutuskanavana. Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry edistää hoitotyön kehittämistä Tampereen seudulla, tukee jäsenistönsä ammatillista osaamista sekä pyrkii vaikuttamaan jäsenistön hyvinvointiin työpaikoilla ja vapaa-aikana.

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat on yksi viidestätoista alueyhdistyksestä, jonka kautta jäsen kuuluu Suomen Sairaanhoitajiin (ent. Sairaanhoitajaliittoon). Jäsenenä annat tukesi Suomen Sairaanhoitajien tehtävälle sairaanhoitajan työn arvon näkyväksi tekemisessä. Jäsenenä saat myös paljon henkilökohtaisia jäsenetuja. Tule mukaan kehittämään sairaanhoitajan työtä ja hyvinvointia sekä verkostoitumaan ja virkistäytymään. Kysy, anna palautetta tai ota yhteyttä aktiivitoimijoihimme. Seuraa meitä myös facebookissa.

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Koulutukset

Katso kaikki koulutukset

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry hallitus 2019-2023

Heli Vesaranta, puheenjohtaja, Sairaanhoitajaliiton hallituksen jäsen 2.7.2016 alkaen
Puh. 0400 837 141, heli@vesaranta.fi

Minna Peltomaa,  varapuheenjohtaja, Sairaanhoitajaliiton valtuuston jäsen
Puh. 050 5229 321, peltomaa@gmail.com

Kaarina Rajala-Huissi, sihteeri, kaarinarajalahuissi@gmail.com

Liisa Niemi, rahastonhoitaja, liisa.ka.niemi@gmail.com

Terhi Pekkinen, opiskelijatyö, terhi.pekkinen@tuni.fi

Satu Tuominen, tiedottaja, satu.tuominen@kolumbus.fi

Saija Raassina,  saijaraas@hotmail.com
Anja Parikka,  seniorijaoston pj. Puh. 050 5526 050, anja.parikka@saunalahti.fi

Varajäsenet

Marika Arbelius-Iltanen
Hanna Niemipelto
Helena Rautakorpi
Ritva Nurmilo
Mervi Roos
Kyllikki Kuutti

Työryhmät

Apurahatyöryhmä
Valmistelee hallitukselle apurahojen hakuun, rahastojen ohjeisiin ja rahastojen sääntöjen päivitykseen liittyvät asiat, huolehtii ilmoittamisen haettavista ja myönnetyistä apurahoista Sairaanhoitajalehdessä ja valmistelee esityksen apurahojen jakamisesta. Jäsenet: Liisa Niemi, Mervi Roos, Kaarina Rajala-huissi, Kyllikki Kuutti, Hanna Rajala-Koenkytö ja Heli Vesaranta

Koulutus- ja ohjelmatyöryhmä
Suunnittelee ja järjestää yhdistyksen tuottamia koulutustilaisuuksia ja tapahtumia. Jäsenet: Satu Tuominen,  Helena Rautakorpi, Liisa Niemi ja Saija Raassina.

Opiskelijatyön työryhmä
Suunnittelee ja järjestää opiskelijoille pidettävät informaatio- ja valmistujaistilaisuudet. Jäsenet: Terhi Pekkinen, Marika Arbelius-Iltanen, Kaarina Rajala-Huissi ja Minna Peltomaa.

Verkostotyöryhmä
Jäsenet: Satu Tuominen ja Kaarina Rajala-Huissi

Jaostot

Psykiatristen sairaanhoitajien jaosto
Pohjois-Hämeen alueyhdistyksen psykiatristen sairaanhoitajien jaosto aloitti 61. toimintavuotensa vuonna 2020. Jaoston tehtävänä on kehittää psykiatrisessa hoitotyössä työskentelevien sairaanhoitajien ammattitaitoa ja ammatillista osaamista. Psykiatrisen jaoston pj. Marja Nordling, m.h.nordling@gmail.com. Tietoa psykiatrsten sairaanhoitajien jaoston toiminnasta saat myös sähköpostilla psyksh@gmail.com

Seniorijaosto
Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry:n Seniorijaosto kokoontuu helmi-marraskuussa kuukausittain kolmantena torstaina Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry:n huoneistossa, Hatanpään valtatie 6 B 22, sopimaamme tapaan klo 13.30 alkaen, kesäkuukausia lukuunottamatta. Vuosi 2016 on Seniorijaoston 54. toimintavuosi. Seniorijaoston puheenjohtajana toimii Anja Parikka, puh. 050 552 6050, anja.parikka(at)saunalahti.fi.

Toimiston yhteystiedot

Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat ry
Hataanpään valtatie 6 B 22
33100 Tampere
Y-tunnus: 0282705-2

Yhteydenottolomake

sulje
Lue lisää