Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Jäsentietojen päivitys

Suomen Sairaanhoitajat (ent. Sairaanhoitajaliitto) kertoo alaa koskevista tärkeistä ajankohtaisista asioista ja uusista jäseneduista sähköpostiin tulevalla uutiskirjeellä. Varmista, että meillä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, niin et jää paitsi mistään. Pääset tarkistamaan ja päivittämään omat tietosi uudesta asiointipalvelustamme. Lue lisää asiointipalvelusta täältä.

Saitko meiltä tekstiviestin koskien sähköpostiosoitteesi päivittämistä? Tee se alla olevan linkin kautta muutoslomakkeella.

Jäsenen osoitetietojen muuttaminen

Osoite vaihtuu jäsenrekisteriin samantien, jos teet muutoksen uudessa asiointipalvelussamme. Osoite vaihtuu jäsenrekisteriin automaattisesti muutaman päivän kuluessa siitä, kun olet tehnyt muuttoilmoituksen postiin. Tiedot eivät siirry siinä tapauksessa, että olet rastittanut muuttoilmoitukseen kohdan, jossa kielletään osoitetietojen välittäminen eteenpäin. Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistys ei vaihdu automaattisesti osoitteen muuttuessa toisen alueyhdistyksen alueelle.

Alueyhdistyksen vaihtaminen

Alueyhdistys valitaan yleensä koti- tai opiskelupaikkakunnan mukaan, tai muusta syystä, esimerkiksi työpaikan paikkakunnan tai äidinkielen mukaan. Osoitetietojen muuttuessa alueyhdistys ei automaattisesti muutu, vaan vaihdosta sinun on itse ilmoitettava. Voit tehdä alueyhdistyksen vaihdon itse joko asiointipalvelussamme tai ilmoittaa siitä muutoslomakkeella.

Opiskelijan valmistumispäivän muutos

Jäsentietoihin kirjautuu liittymisen yhteydessä ilmoittamasi valmistumispäivä. Ellet ilmoita uutta päivämäärää,  jäsenyytesi muuttuu automaattisesti valmistumispäivästä alkaen sairaanhoitajajäsenyydeksi. Jos valmistuminen siirtyy, tee siitä ilmoitus meille muutoslomakkeella.

Eläkkeelle jäämisen ilmoittaminen

Tieto eläkkeelle jäämisestä ilmoitetaan Suomen Sairaanhoitajiin muutoslomakkeella. Ilmoituksessa tulee aina näkyä eläkkeellejäämispäivämäärä.

Lehden tilausosoitteen muuttaminen

Jos et ole Suomen Sairaanhoitajien jäsen ja olet tilannut Sairaanhoitaja-lehden, ilmoita muutoksesta osoitteeseen tilaus@atex.com.

Kirjautuminen asiointipalveluun ja salasanan päivittäminen

Otimme syyskuussa 2022 käyttöön uuden jäsenten asiointipalvelun. Pääset asiointipalvelussa näkemään ja muuttamaan omia tietojasi, katsomaan webinaareja (sekä livenä että tallenteina), lukemaan Sairaanhoitaja- ja Tutkiva Hoitotyö -lehtiä, lukemaan Suomen Sairaanhoitajien ja oman alueyhdistyksesi uutiskirjeitä, hyödyntämään jäsenetujasi, tarkistamaan jäsenmaksusuorituksesi, hakemaan jäsenkorttisi sekä ottamaan meihin yhteyttä suoraan palvelun kautta. Kirjautuessasi ensimmäisen kerran asiointipalveluun klikkaa sivun alalaidassa olevaa Tilaa uusi salasana tästä -linkkiä. Anna oma sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Tilaa uusi salasana”. Saat sähköpostiisi linkin, josta pääset määrittämään itsellesi haluamasi salasanan ja pääset kirjautumaan palveluun. Siirry asiointipalveluun täältä.

Suomen Sairaanhoitajista eroaminen

Tuntuuko, että jäsenyydestä ei ole hyötyä? Sairaanhoitajan ammatti ja työ sairaanhoitajana on vaativa tehtävä, jossa ei voi toimia ilman jatkuvasti päivittyvää osaamista tai ilman kollegoiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Toinen sairaanhoitaja ymmärtää sinua ja tietää tunteesi silloin, kun työ on haasteellisinta. Sairaanhoitajat ovat yhteisö, jonka Suomen Sairaanhoitajat ainoana toimijana kokoaa yhteen.

Oletko tutustunut ja hyödyntänyt kaikkia etua, joita sinulla on jäsenyydestäsi? Tutustu jäsenetuihin.

Jos kuitenkin päätät jättää erohakemuksesi, sairaanhoitajana voit myöhemmin liittyä jäseneksi uudelleen. Kiitos jäsenyydestäsi tähän saakka.

Tee eroilmoitus tällä lomakkeella. Eroilmoitukseen on aina merkittävä oma nimi ja jäsennumero. Halutessasi voit kertoa syyn, miksi haluat erota. Tieto on meille tärkeä, koska haluamme kehittää toimintaamme ja palveluita jäsenille.