Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Jäsentietojen päivitys

Suomen Sairaanhoitajat (ent. Sairaanhoitajaliitto) kertoo alaa koskevista tärkeistä ajankohtaisista asioista ja uusista jäseneduista sähköpostiin tulevalla uutiskirjeellä.

Varmista, että meillä voimassa oleva sähköpostiosoitteesi, niin et jää paitsi mistään.

Jäsenen osoitetietojen muuttaminen

Osoite vaihtuu jäsenrekisteriin automaattisesti muutaman päivän kuluessa siitä, kun olet tehnyt muuttoilmoituksen postiin. Tiedot eivät siirry siinä tapauksessa, että olet rastittanut muuttoilmoitukseen kohdan, jossa kielletään osoitetietojen välittäminen eteenpäin. Suomen Sairaanhoitajien alueyhdistys ei vaihdu automaattisesti osoitteen muuttuessa toisen alueyhdistyksen alueelle.

Alueyhdistyksen vaihtaminen

Alueyhdistys valitaan yleensä koti- tai opiskelupaikkakunnan mukaan, tai muusta syystä, esimerkiksi työpaikan paikkakunnan tai äidinkielen mukaan. Osoitetietojen muuttuessa alueyhdistys ei automaattisesti muutu, vaan vaihdosta sinun on itse ilmoitettava Sairaanhoitajaliittoon.

Opiskelijan valmistumispäivän muutos

Jäsentietoihin kirjautuu liittymisen yhteydessä ilmoittamasi valmistumispäivä. Ellet ilmoita uutta päivämäärää,  jäsenyytesi muuttuu automaattisesti valmistumispäivästä alkaen sairaanhoitajajäsenyydeksi. Jos valmistuminen siirtyy, tee siitä ilmoitus meille.

Eläkkeelle jäämisen ilmoittaminen

Tieto eläkkeelle jäämisestä ilmoitetaan Suomen Sairaanhoitajiin. Ilmoituksessa tulee aina näkyä eläkkeellejäämispäivämäärä.

Lehden tilausosoitteen muuttaminen

Suomen Sairaanhoitajien jäsenmaksuun kuuluvan lehden tilaustietojen muutokset tapahtuvat alla olevalla lomakkeella.

Jos et ole Suomen Sairaanhoitajien jäsen ja olet tilannut Sairaanhoitaja-lehden, niin ilmoita muutoksesta osoitteeseen tilaus@jaicom.com.

Salasanan päivittäminen

Useiden jäsenetujen etukoodit ovat kirjautumisen takana. Onko salasanasi hukassa tai haluatko muuttaa salasanasi? Pääset muuttamaan salasananasi täältä.

Suomen Sairaanhoitajista eroaminen

Tuntuuko, että jäsenyydestä ei ole hyötyä? Sairaanhoitajan ammatti ja työ sairaanhoitajana on vaativa tehtävä, jossa ei voi toimia ilman jatkuvasti päivittyvää osaamista tai ilman kollegoiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Toinen sairaanhoitaja ymmärtää sinua ja tietää tunteesi, silloin kun työ on haasteellisinta. Sairaanhoitajat ovat yhteisö, jonka Suomen Sairaanhoitajat ainoana toimijana kokoaa yhteen.

Oletko tutustunut ja hyödyntänyt kaikkia etua, joita sinulla on jäsenyydestäsi? Tutustu jäsenetuihin.

Jos kuitenkin päätät jättää erohakemuksesi, sairaanhoitajana voit myöhemmin liittyä jäseneksi uudelleen. Kiitos jäsenyydestäsi tähän saakka.

Tee eroilmoitus alla olevasta linkistä. Eroilmoitukseen on aina merkittävä oma nimi ja jäsennumero. Halutessasi voit kertoa syyn, miksi haluat erota. Tieto on meille tärkeä, koska haluamme kehittää toimintaamme ja palveluita jäsenille.