Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Bomban hyvinvointi-ilta

tapahtuma

18.09.2020 kello 19:00 – 21:00:00

Järjestäjä: Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry

Hetki hemmottelua juuri sinulle sairaanhoitaja. Tervetuloa Hyvinvointi-iltaan Nurmeksen Bomballe 18.9.! Kylpylän ja ruokailun lisäksi tarjoamme sinulle tilaisuuden tutustua Sairaanhoitajaliiton toimintaan ja toimijoihin Pohjois-Karjalan alueella.

Tapahtuman osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä!

Ruokailu alkaa klo 19. Valitse ennakkoon annoksesi oman mieltymyksesi mukaan Trattorian listalta (Trattoria menu vaihtoehdot).

Sinulla on myös mahdollisuus käydä ennen tilaisuuden alkua Bomban kylpylässä. Lippu on henkilökohtainen eli vain sinä, sairaanhoitaja, voit käyttää sen. Voit hyödyntää kylpylän edun yhden kerran 18.9. tai 19.9. vaikka et pääsisikään osallistumaan perjantain tapahtumaan klo 19-21.

Olemme varanneet Bomban kylpylähotelliin 2 hh huoneita edulliseen hintaan 103,24 €/2hh/ vrk. Lisävuoteen hinta on 20 euroa. Yöpyminen on omakustanteinen. Huone maksetaan hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Varaamme huoneen sinulle etukäteen. Huoneen voi perua ilman kustannuksia 18.9.2020 klo 18 mennessä.

Osallistuminen ruokailuun ja kylpyläetuun edellyttää sitovaa ilmoittautumista 13.9 mennessä: pohjoiskarjalansairaanhoitajat@gmail.com.

Kerro viestissä:

  • Nimesi ja puhelinnumerosi
  • Käytätkö kylpylässäkäyntiedun pe tai la
  • Oletko/et ole Sairaanhoitajaliiton jäsen
  • Valitsemasi ruokavaihtoehdon
  • Yövytkö hotellissa
  • Huonetoverisi nimen ja lisävuode tarpeen

Ilmoittautumisajan jälkeen perumisesta veloitamme ruoan ja kylpylälipun (24 e) hinnan.  Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry ei vastaa tapahtumaan osallistuvien vapaa-ajan ja tapaturmavakuutuksesta.

Kylpylän osoite on Tuulentie 10, 75500 Nurmes.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!