Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

Kiuttu-Rukan lomaosakkeen vuokraus

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat vuokraa jäsenilleen lomaosaketta Rukalla, Kuusamossa, osoitteessa Kiuttu-Ruka 2 Saukkolampi, Kesäjärvi. Lomaosake sijaitsee vajaa 3 km Rukan keskustasta, 1 km Rukamarketista ja rinteisiin matkaa noin 4 km. Hiihtoladuille pääsee mökin vierestä.

Rukalla on upeat liikunta- ja retkeilymaastot niin talvella kuin kesällä. Hiihtämään pääsee mökin läheltä lähteviltä laduilta, ski-bussi laskettelurinteille kulkee mökin viereiseltä Kesäjärventieltä. Kesäisin ja syksyisin Rukalla on hienot mahdollisuudet retkeilyyn ja maastopyöräilyyn.

Huoneisto
Lomaosake on kelohirsirakenteinen paritalohuoneisto, jossa on sauna, vuodepaikat ja astiat kuudelle hengelle. Parvella on neljä runkopatjasänkyä (+ pari lisäpatjaa) ja alakerrassa levitettävä sohva. Keittiössä on perusastiat ja keittovälineet, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Eteisessä on kuivauskaappi ja olohuoneesta löytyy taulu-tv ja radio. Mökillä on tehty remonttia kesällä 2014, mm. sauna ja kylpyhuone on uusittu, ulko-ovi on vaihdettu, parven ja tuvan parketit uusittu. Liinavaatteet on tuotava itse. Huoneisto on varaajan käytössä 1. varauspäivänä klo 16 ja tulee luovuttaa viimeisenä varauspäivänä klo 15. Minimivaraus on 2 vrk. Alla huoneiston vuokrahinnat:

  • viikot 1-2, 65 €/vrk
  • viikot 3-8, 50 €/vrk
  • viikko 9, 65 €/vrk
  • viikko 10 ja pääsiäisvuorokaudet, 70€/vrk
  • viikot 11-17, 65 €/vrk
  • viikot 18-34, 50 €/vrk
  • viikot 35-43, 65 €/vrk
  • viikot 44-50, 50 €/vrk
  • viikot 51-52, 65 €/vrk

Koska lemmikit aiheuttavat niin monelle allergiaoireita, niiden tuominen vuorattaviin kohteisiin ehdottomasti kielletty.

Lomamökkien kesätarjoukset: Kiuttu-Rukalle touko-heinäkuu 2 vrk 80 € ja 3 vrk 105 €. Ei koske juhannusta.

Varaukset, tiedustelut ja peruminen
Tämän sivun lopussa on pdf-tiedostona varauskalenteri, josta nähtävissä kyseisenä päivämääränä ollut varaustilanne.

Varaukset tehdään tämän sivun alareunassa olevalla varauslomakkeella. Varattavissa on aina kuluva kuukausi sekä viisi seuraavaa kuukautta. Varausviestit luetaan 1-2 kertaa viikossa ja varaukset vahvistetaan aina sähköpostitse tai tekstiviestillä. Viikon 10 ja pääsiäisen ajan varauksia ei anneta samalle henkilölle peräkkäisinä vuosina eikä molempia aikoja samana keväänä. Henkilöllä voi olla vain yksi varaus kerrallaan. Jos haluamaasi varausaikaan on alle kaksi viikkoa tai haluat saada nopean vahvvistuksen, laita varauslomakkeen täyttämisen lisäksi tekstiviestiä puh. 040 8655063/Pia Liljamo. Muistathan esteen sattuessa perua varauksesi mahdollisimman ajoissa, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen varausajankohtaa. Mikäli et peru, perimme sinulta peruutusmaksuna puolet varausmaksusta!

Jos olet Sairaanhoitajaliitossa Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajien jäsen, olet oikeutettu vuokraamaan lomaosaketta edulliseen hintaan. Tervetuloa viihtymään Rukalle – nyt myös opiskelijajäsenet!

 


Varaustilanne

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Tee varauspyyntö alla olevalla lomakkeella!