Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kiuttu-Rukan lomaosakkeen vuokraus

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitajat vuokraavat jäsenilleen lomaosaketta Rukalla, Kuusamossa, osoitteessa Kiuttu-Ruka 2, Saukkolampi, Kesäjärvi. Lomaosake sijaitsee vajaa 3 km Rukan keskustasta, 1 km Ruka Marketista, ja rinteisiin matkaa noin 4 km. Hiihtoladuille pääsee mökin vierestä.

Rukalla on upeat liikunta- ja retkeilymaastot niin talvella kuin kesällä. Hiihtämään pääsee mökin läheltä lähteviltä laduilta. Ski-bussi laskettelurinteille kulkee mökin viereiseltä Kesäjärventieltä. Kesäisin ja syksyisin Rukalla on hienot mahdollisuudet retkeilyyn ja maastopyöräilyyn.

Huoneisto
Lomaosake on kelohirsirakenteinen paritalohuoneisto, jossa on sauna, vuodepaikat ja astiat kuudelle hengelle. Parvella on neljä runkopatjasänkyä ja lasten matkasänky ja alakerrassa levitettävä sohva. Keittiössä on perusastiat ja keittovälineet, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Eteisessä on kuivauskaappi ja olohuoneesta löytyy taulu-tv. Mökillä on tehty remonttia kesällä 2014, mm. sauna ja kylpyhuone on uusittu, ulko-ovi on vaihdettu, parven ja tuvan parketit uusittu. Liinavaatteet on tuotava itse. Huoneisto on varaajan käytössä 1. varauspäivänä klo 16 ja tulee luovuttaa viimeisenä varauspäivänä klo 15. Minimivaraus on 2 vrk. Alla huoneiston vuokrahinnat:

  • viikot 1–6, 70 €/vrk
  • viikot 7–17, 85 €/vrk
  • viikot 18–35, 50 €/vrk
  • viikot 36–39, 80 €/vrk
  • viikot 40–42, 60 €/vrk
  • viikko 43, 80 €
  • Viikot 44–50, 60 €, Hiihdon Maailman Cup-viikonloppuna to-su hinta 80 €/vrk. Varaukset tarvittaessa arvotaan
  • viikot 51-53, viikko 1/2023, 80 €

Yhdistys vuokraa Kauppurienkadun osaketta sekä Kiuttu-Rukan lomaosaketta jäseniensä käyttöön. Jos vuokraaja haluaa laskun vuokrauksesta, tulee siitä 5€ laskutuslisä voimassa olevan hinnan lisäksi.

Ota tarvittaessa yhteyttä vuokrausta hoitavaan Mira Pohjasenaho, mira.pohjasenaho@gmail.com tai p. 040 584 5939.

Koska lemmikit aiheuttavat niin monelle allergiaoireita, niiden tuominen vuokrattaviin kohteisiin ehdottomasti kielletty.


Varaustilanne

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Tee varauspyyntö alla olevalla lomakkeella!