Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Levin lomahuoneisto Ahmahovi

Lomahuoneisto sijaitsee Levillä ositteessa Ahmapiha 1B noin 4 km Levin keskustasta Kittilään päin. Huoneisto on toinen puoli kaksikerroksisesta paritalosta, jossa on keittiö-olohuone, 3 mh , 2 WC:tä ja sauna sekä yläkerrassa oma aula. Varustetaso on hyvä ja ajanmukainen. Nukkumaan mahtuu 6 henkilöä vuoteisiin ja 2 henkilöä sohville olohuoneeseen ja yläkerran aulaan. Vuodevaatteita on 8 hengelle. Liinavaatteet jokainen varaaja tuo itse. Huoneistoon ei saa viedä lemmikkieläimiä ja sisällä ei saa tupakoida. Vuokraaja vastaa vahingoista, joita aiheuttaa irtaimistolle tai huoneistolle.

HINTA: 60 euroa /vrk

LOMAHUONEISTON VARAAMINEN

Huoneistoa voivat vuokrata Lapin sairaanhoitajat ry:n jäsenet. Mukana voi olla perhettä tai ystäviä, mutta jäsenen tulee itse ehdottomasti olla mukana. Huoneisto on varattavissa puoli vuotta eteenpäin ja varauksia voi pyytää alla olevalla lomakkeella ja vapaat ajat näet kalenterista. Varauksen voi tehdä yhdestä seitsemään vuorokauteen kerralla. Joka kuukausi arvotaan 6 kk päähän annettavat mahdolliset päällekkäiset varaukset, esim. lokakuun alussa arvotaan seuraavan vuoden maaliskuun varaukset. Vapaille jääneille päiville/viikoille on jatkuva varaus. Varausviestit luetaan 1-2 x viikossa ja varaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa saat myös tilinumeron ja tarkemmat ohjeet huoneiston käytöstä. Jäsenyys tarkistetaan varauksen yhteydessä.

Varaus tulee maksaa kaksi viikkoa ennen varausajankohtaa ja sen jälkeen lähetetään avainkoodi. Varauksen peruutus tulee tehdä kaksi viikkoa ennen varauksen alkamista ja peruuttamattomista varauksista perimme täyden maksun. Jäsenellä voi olla vain yksi varaus kerrallaan Ahmanhoviin. Joulun, uudenvuoden, viikon 10 ja pääsiäisen ajan varauksia ei anneta samalle henkilölle peräkkäisinä vuosina eikä kyseisiä aikoja samana talvikautena.

Varaus alkaa klo 14 ja huoneiston tulee olla tyhjä klo 14 mennessä.

Tarkempia tietoja voit kysellä sähköpostilla: lapinsairaanhoitajat@gmail.com.

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu