Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Päijät-Hämeen sairaanhoitajien vuokrahuoneisto Pärnussa

Päijät-Hämeen sairaanhoitajat ry omistaa ja vuokraa kalustettua asuntoa Pärnussa (2h+k+kph). Asunto on uudessa pienkerrostalossa (yhteensä 8 asuntoa) sijaitseva kaksio (46m2) 1. kerroksessa, joka sijaitsee n. 1,5 km Pärnun keskustasta ja 1,2 km linja-autoasemalta.

Osoite on Suur-Joe 43 c. Asunnon edessä on parkkipaikka autolle, ensimmäinen vasemmalta. Asuntoa vastapäätä (tyhjä tontti) on autojen vieraspaikat. Ruokakauppaan (Selfer) on matkaa n. 500 m ja 2 km:n päässä sijaitsee länsi-Viron suurin ostoskeskus (Shopping Center Kaubamajakas). Lähes vastapäätä asuntoa on joki, jossa uimapaikka. Kylpylöihin ja hiekkarannalle n. 1,3 km.

Huoneistossa on makuutilat neljälle; makuuhuoneessa parisänky ja olohuoneessa vuodesohva. Mukavuudet; TV, pyykinpesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, mikroaaltouuni, keraaminen liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, sauvasekoitin, höyrysilitysrauta ja hiustenkuivain. Peitteet ja tyynyt kuuluvat vuokraan.

Liinavaatepaketin (pyyhe, tyynyliina, aluslakana, pussilakana) voit vuokrata hintaan 25 € /henkilö. Liinavaatteet löytyvät makuuhuoneen lipastosta. Suosittelemme kuitenkin omien liinavaatteiden käyttöä. Käsi- ja astiapyyhkeitä voit tarvittaessa käyttää veloituksetta, jos jätät ne pestyinä paikallensa. Kellarikerroksessa on kookas lukollinen komero (nro 1). Komerossa on 2 varapatjaa sekä 2 tyynyä ja peittoa. Komeron munalukon avain löytyy ohjekansiosta muovipussista.

Pärnuun pääsee Tallinnan linja-autoasemalta n. kerran tunnissa. Aikataulut löytyvät www.bussireisid.ee.

Asunnossa ei ole varsinaista isännöitsijää tai talonmiestä, mutta kiinteistöä koskevissa häiriöissä (sähköt eivät toimi, vettä ei tule, joku systeemi rikkoontunut, jne.) ota yhteys Juri Vahaan: +372 502 4834 (puhuu melko hyvää suomea) tai Mati Tamburiin: + 372 5565 0291.

 

Hinnasto

Sairaanhoitajaliiton jäsenet

  • viikko (sunnuntai-sunnuntai ) 165€
  • viikonloppu (perjantai-sunnuntai) 85€
  • maanantai-torstai 85€

Ei-jäsenet

  • viikko (sunnuntai-sunnuntai) 225€
  • viikonloppu (perjantai-sunnuntai) 115€
  • maanantai-torstai 115€

Vuokra maksetaan P-H Sairaanhoitajien tilille FI5415193000103180 (Nordea). Avaimen luovutus ja palautus sovitaan varauksen yhteydessä, jolloin saa myös lisätietoja liittyen vuokraukseen. Mahdollisista asunnon puutteista tai rikkoutumisista toivomme Sinun ilmoittavan suoraan avaimen palautuksen yhteydessä.

Lähtiessäsi huolehdi siivous, jätteiden vienti, ikkunoiden sulkeminen ja hyvä järjestys asuntoon. Kirjoitathan vieraskirjaamme jotain käynnistäsi Pärnussa vinkiksi seuraaville vuokraajille.

Huoneiston vuokraus ja tiedustelut

Anne Reiman: anne.reiman@phsotey.fi, 03 819 2525, 040 5163250

Hely Pammo: hely.pammo@hotmail.com, 040 7404 234

Tervetuloa viihtymään rauhalliselle alueelle lähelle jokea. Hyvää lomaa!

sulje
Tutustu etuihin ja liity!