Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Varsinais-Suomen sairaanhoitajien apurahat

Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry myöntää apurahaa, jota voi hakea 15.9. klo 16 mennessä.

Apurahasäännöt

 1. Apurahan myöntää Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n hallitus.
 2. Apurahaa myönnetään hoitotyön tutkimus- ja kehittämistyöhön, jolloin anomukseen tulee liittää lyhennelmä tutkimus-/hankesuunnitelmasta aikatauluineen sekä ansioluettelo.
 3. Apurahaa myönnetään opintomatkoihin, konferensseihin ja kongresseihin sekä seminaareihin ja koulutuspäiviin. Ohjelma tulee laittaa hakemuksen liitteeksi.
 4. Apurahaa ei myönnetä erikoistumisopintoihin, ammatillisten opinnäytetöiden tekemiseen, julkaisuihin, käännöstyöhön, kielentarkastukseen tai sosiaalisista syistä.
 5. Apurahan hakijan tulee olla ollut hakemusvuoden alkuun mennessä Sairaanhoitajaliiton Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsen tai opiskelijajäsen yhtäjaksoisesti kaksi vuotta.
 6. Apurahan hakija ei voi saada apurahaa peräkkäisinä vuosina.
 7. Apurahaa voi hakea kaksi kertaa vuodessa. 15.2. on haettava apuraha, joka käytetään tammi-joulukuussa. 15.9. on haettava apuraha, joka käytetään maalis-joulukuussa. Apuraha-anomus tulee olla perillä viimeistään hakupäivänä kello 16.
 8. Apurahaa haetaan alla olevalla lomakkeella, Voit myös toimittaa lomakkeella olevat tiedot osoitteeseen Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry/apuraha, Myllytontunkatu 4, 20540 Turku.
 9. Myöhästyneitä tai puutteellisia apuraha-anomuksia ei käsitellä.
 10. Myönnetyistä apurahoista ilmoitetaan sähköpostitse hakijalle.
 11. Selvitys apurahan käytöstä tulee tehdä kahden (2) kuukauden kuluessa käytöstä tai viimeistään myöntövuoden loppuun mennessä. Apuraha maksetaan alkuperäisiä kuitteja vastaan.  Selvitys ja kuitit apurahan käytöstä on toimitettava osoitteeseen

Varsinais-Suomen sairaanhoitajat ry:n hallitus/apuraha
Myllytontunkatu 4
20540 Turku.

Täytä hakemuslomake alta tai lähetä vastaavat tiedot postilla.