Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Vuokraa Koskikadun huoneiston huoneita Rovaniemellä

Lapin sairaanhoitajat ry vuokraa Suomen Sairaanhoitajien jäsenille lyhytaikaiseen käyttöön huoneistoa Rovaniemellä osoitteessa Koskikatu 33 A 10. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joita voi varata erikseen tai molempia yhdessä. Huoneiden ovissa on lukot. Huoneet on numeroitu: huoneessa 1 on parisänky ja huoneessa 2 on kaksi erillistä sänkyä sekä työpöytä. Huoneistossa on ajanmukainen keittiö kodinkoneineen ja astioineen, olohuoneessa televisio sekä ilmainen WLAN.

Vuodevaatteet löytyvät makuuhuoneen kaapeista. Liinavaatteet on majoittujan tuotava mukanaan. Huoneistossa ei voi säilyttää omia liinavaatteita eikä ruokia. Huoneiston käytettävissä on autopaikka numero 14. Jäsenenä saat alennusta hintoihin.

Huoneisto on yhdistyksen toimitila; se toimii Lapin sairaanhoitajien hallituksen kokoustilana ja hallituksen jäsenillä voi olla satunnaisia käyntejä huoneistossa yhdistyksen asioita hoitaessaan. Tiedossa olevista kokouksista pyritään tiedottamaan huoneistossa tuolloin majoittuvaa.

Lapin sairaanhoitajat ry:n jäsenet:
  • yksi huone 25 euroa/yö
  • koko huoneisto 50 euroa/yö
  • autopaikka 2 euroa/vrk
Muiden alueyhdistysten jäsenet:
  • yksi huone 35 euroa/yö
  • koko huoneisto 70 euroa/yö
  • autopaikka 2 euroa/vrk

Jäsenyys tarkistetaan varauksen yhteydessä. Varauksia voi olla samalla henkilöllä enintään 3 kappaletta vuodessa. Varauksen peruutus on tehtävä viikko ennen varauksen alkua, jolloin peruutusmaksua ei peritä. Muussa tapauksessa peruutusmaksu on 10 €/hlö/yö.

Varauspynnön tehtyäsi saat sähköpostilla tarkemmat tiedot mistä avaimet haetaan ja minne palautetaan sekä yhdistyksen tilinumeron vuokran maksua varten. Avain pitää luovuttaa klo 12.00 mennessä ja sen saa noutaa klo 14.00 jälkeen. Muista perua varaus mikäli et sitä tarvitse ja väärinkäytökset johtavat vuokrauskieltoon. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä varauksia hoitavaan Anne Kaisanlahteen: lapinsairaanhoitajat@gmail.com.

Koskikadun varauksen peruminen
Koskikadun varauksen peruminen pitää suorittaa viikkoa ennen varauksen ajankohtaa tai muuten varauksesta menee normaali maksu.

Varaustilanne huone 1, parisänky

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Varaustilanne huone 2, tuplasängyt

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu

Lähetä varauspyyntö