Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Vuokraa Savon sairaanhoitajien huoneisto

Tarvitsetko väliaikaista yöpymispaikkaa Kuopiosta? Tarjoamme Suomen Sairaanhoitajien jäsenille toimistoamme (1 h, alkovi ja kk) vuokralle lyhytaikaisiin (muutama vuorokausi) yöpymistarkoituksiin. Huoneistossa on perusvarustus (jääkkaappi, liesi, vedenkeitin, kahvinkeitin, mikro, astiat jne.). Omat vuodevaatteet ja pyyhkeet mukaan.

Huoneisto sijaitsee Kuopion keskustassa osoitteessa Tulliportinkatu 62, vastapäätä Kuopion kaupunginteatteria. Torille on matkaa 0,5 km, Kuopion yliopistolliseen sairaalaan 1,5 km  ja yliopistolle 1,7 km.

Hinnat
Yöpyä voit yksin tai kaksin. Vuokraajista ainakin toisen on oltava Suomen Sairaanhoitajien jäsen. Yöpyminen yksin on 30 €/vrk ja kaksin 50€/vrk.

Maksu ja avain
Vuokra on maksettava Savon sairaanhoitajat ry:n tilille FI82 460000 1069 1067 (Säästöpankki). Maksu suoritetaan etukäteen viimeistään kahta vuorokautta ennen varauksen alkua. Tosite maksusta ja oma jäsennumero lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: savo@sairaanhoitajat.fi. Vastaussähköpostissa saat ohjeistuksen avainkoodeista, avaimen saat avainkoodilla riippumatta tuloajastasi.

Varauksen peruutus
Varaus on peruutettava vähintään kaksi vuorokautta ennen varauksen alkua, myöhemmin tehdyistä peruutuksista emme palauta maksua. Ajanvarauskalenteri lähettää vahvistusviestin varauksesta sähköpostiisi, josta voit myös perua ja muuttaa varausta.

Huoneiston siivous
Huoneiston vuokraaja on velvollinen jättämään huoneiston siistinä ja astiat puhtaina kaappiin. Imurointi ja pintojen siistiksi jättäminen kuuluu loppusiivoukseen. Tarvittavat siivousvälineet löytyvät eteisen siivouskomerosta. Roskat lähtiessä taloyhtiön pihalla oleviin roskapisteisiin. Siivousmaksu on 50 euroa, jos huoneisto jää epäsiistiin kuntoon.

Vastuu
Huoneiston vuokraaja vastaa huoneiston käytöstä ja sen käyttäjien käyttäytymisestä. Varaaja joutuu korvaamaan kaikki huoneistolle ja irtaimistolle aiheutuneet vahingot. Kaikesta tavallisuudesta poikkeavasta sekä laitteissa ja koneissa mahdollisesti ilmenevistä vioista ota yhteys välittömästi savo@sairaanhoitajat.fi.

Muuta muistettavaa
Ota omat pyyhkeet ja vuodevaatteet mukaan. Huomaathan, että huoneistossa ei saa tupakoida eikä pitää lemmikkieläimiä. Taloyhtiön järjestyssääntöjä tulee noudattaa.

Vuokraaminen

Vuokraaminen tapahtuu sähköisesti varauskalenterista. Alla oleva linkki ohjautuu kalenteriin sekä varausohjeisiin. Varaus alkaa varauspäivänä klo 15 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12. Lue ystävällisesti varausehdot varauskalenterisivun yläpalkista.

Linkki varauskalenteriin