Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Haluatko vaikuttaa tulevaisuuden sairaanhoitajien hyvinvointiin ja osaamiseen? Sinustako Uudenmaan sairaanhoitajien valtuustoehdokas?

tapahtuma

30.05.2022

Uudenmaan sairaanhoitajat ry valitsee ylimääräisessä vuosikokouksessa 30.5.2022 uudet henkilöt edustamaan uusimaalaisia sairaanhoitajia Suomen Sairaanhoitajien hallitukseen sekä valtuustoon seuraavalle kolmelle vuodelle.

Tarvitsemme valtuustoon uusia innovatiivisia ihmisiä, joilla on halu edistää sairaanhoitajan ammatin arvostusta, hyvinvointia ja osaamista. Kaipaamme myös yhdistystoimintaan tuoreita ajatuksia, näkemyksiä ja ideoita. Haluaisitko sinä olla mukana toiminnassamme vaikuttamassa sairaanhoitajien hyvinvointiin ja osaamiseen? Kysy lisätietoja ja asettaudu Uudenmaan sairaanhoitajien valtuustoehdokkaaksi olemalla yhteydessä Uudenmaan sairaanhoitajien puheenjohtajaan Jaana Kotilaan jaanakot@gmail.com 25.5. mennessä.

Lue Uudenmaan sairaanhoitajien valtuuston varajäsenen Marika Skytän kokemuksia vapaaehtoistyöstä.  

Olen itse toiminut yli 10 vuotta vapaaehtoisena sekä Uudenmaan sairaanhoitajissa että Suomen Sairaanhoitajien valtuustossa Uudenmaan edustajana. Valtuustossa olen päässyt pohtimaan ja ideoimaan toimintaa, jonka avulla Suomen sairaanhoitajat tukevat ja edistävät sairaanhoitajuutta. Lisäksi tehtävämme on ollut pohtia, miten vahvistamme sairaanhoitajan ammatin tunnettavuutta ja arvostusta. Pyrkimyksenämme on ollut löytää laaja-alaisia keinoja, jotta sairaanhoitajat voisivat hyvin työssään ja voisivat olla ylpeitä ammatistaan. Viime vuosina valtuustossa on kehitetty palvelumuotoilun keinon Suomen Sairaanhoitajien toiminta, jotta se vastaisi entistäkin paremmin jäsentemme ja sairaanhoitajien tarpeisiin ja odotuksiin.

Mitä toimiminen valtuustossa Uudenmaan edustaja on minulle antanut:

  • Koen että olen päässyt vaikuttamaan asioihin, joilla voidaan tukea sairaanhoitajia heidän työssään sekä edistämään sairaanhoitajuuden arvostusta. Olen kokenut tehtävät merkityksellisenä.
  • Olen saanut tutustua eri ikäisiin ja erilaisissa toimintaympäristöissä työskenteleviin sairaanhoitajiin, hoitotyön esimiehiin ja johtajiin sekä hoitotyön opettajiin, joka on lisännyt omaa ymmärrystäni sairaanhoitajuudesta ja ammattiin liittyvistä moninaisista mahdollisuuksista
  • Olen saanut laajan yhteistyöverkoston, josta on minulle varmasti hyötyä työelämässäni
  • Olen kokenut kuuluvani yhteisöön, jossa sairaanhoitajuutta arvostetaan
  • Olen käynyt monia mieleenpainuvia keskusteluja, mitä tulevaisuuden sairaanhoitajuus on

Ihana kevättä toivottaen, Marika Skyttä, 39-vuotias sairaanhoitaja.