Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Keski-Suomen sokkomatka 21.9.

tapahtuma

21.09.2024 kello 10:00 – 17:00:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Nyt se tulee taas – odotettu SOKKOMATKA!

Keski-Suomen Sairaanhoitajat järjestää Suomen Sairaanhoitajien jäsenille sokkomatkan lauantaina 21.9. Mihin ja minne? Se selviää vasta kohteessa.

Matka kohteeseen taittuu yhteisellä kyydillä, joka lähtee Jyväskylän tilausajolaiturista klo10 (osoite: Harjukatu 6, Jyväskylä). Osallistujat palautetaan samaan paikkaan takaisin noin klo 17. Sokkomatkalla on ruokailu, joten ilmoitathan erityisruokavaliosi.

Mitä tarvitset mukaan? Ennen kaikkea hyvää mieltä ja uteliaisuutta, mutta halutessasi voit ottaa jotain pientä evästä ja juomista mukaan myös. Pukeutuminen vapaata, mutta pakollista 😊

Matkalle mahtuu 50 osallistujaa ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Omavastuuosuus on 25 €. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiin ohjeet omavastuun maksamiseen. Osallistujan tulee olla Suomen sairaanhoitajien jäsen, jäsenyydet tarkastetaan.

Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle lähettämällä sähköpostia alueyhdistyksen sihteeri Sarille, sähköposti: sari.patsi(at)pp.inet.fi. Jonopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Viime vuonna sokkomatkamme oli aivan huikea ja on varma, että tänä vuonna se on sitä myös. Olethan sinäkin mukana? Tätä et halua missata!