Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kevätretki Vanhalle Raumalle 11.5.2024

tapahtuma

11.05.2024 kello 08:00

Järjestäjä: Pohjois-Hämeen sairaanhoitajat

Lähdetään yhdessä tutustumaan Vanhaan Raumaan, Unescon maailmanperintökohteeseen lauantaina 11.5.2024. Lähtö Tampereen Vanhalta Kirkolta klo 8, tutulla Timo Tuomiston bussilla. Paluumatkalle lähdetään noin klo 15.30.

Ohjelmassa on aikaa kierrellä ihastuttavissa putiikeissa ja tehdä ostoksia. Aikaa vierailla myös Nyplääjät ry:n toimitilassa Pits-Priiassa, jossa esillä ja myynnissä erilaisia pitsituotteita.

Lounas runsaassa noutopöydässä ravintola Villa Talbossa, joka sijaitsee historiallisessa pitsihuvilassa meren läheisyydessä. Lounaan jälkeen siirrytään takaisin keskustaan ja lähdetään oppaan johdolla tutustumaan Vanhan Rauman hurmaavaan puutaloalueeseen opastetulla kävelykierroksella. Opastuksella vieraillaan kotimuseo Kirstissä ja kotimuseo Marelassa.

Retken omavastuuhinta on Suomen Sairaanhoitajien jäsenille 40 euroa ja se sisältää matkat, lounaan ja opastukset.

Ilmoittaudu pian sähköpostilla phshoitajat@gmail.com, saat paluupostissa maksuohjeet. Ilmoita samalla myös mahdolliset erikoisruokavaliosi. Huomioithan, että mikäli paikka jää täyttämättä, niin joudumme veloittamaan täyden maksun retkestä.

Tervetuloa mukaan!