Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Kiinnipitotilanteiden jälkiselvittely lapsen kanssa

koulutus

21.01.2021 kello 14:00 – 15:00:00

Tule kuuntelemaan milloin ja miten lasten kiinnipitotilanteet kannattaa käydä lapsen kanssa läpi. Jälkiselvittely näyttäytyy aikaisempien tutkimuksien mukaan kulmakivenä. Kiinnipitotilanteet ovat aina lasta hävettäviä ja ne koetaan yksilöllisesti, mutta aiheen sensitiivisyyden vuoksi, ja usein jo käytännön mahdottomuuden vuoksi, tilanteita ei aina pystytä käymään läpi seikkaperäisesti, mutta tavoite on, että lapsi saisi jonkinlaisen kosketuksen kiinnipitokokemukseensaja voisi jatkossa oppia hallitsemaan omaa tunnesäätelyään paremmin.

Luennoitsijana toimii Kirsi Kauppila, joka toimii hoitotyön kliinisenä asiantuntijana lastenpsykiatrian vastuualueella. Kirsin työ painottuu sekä turvallisuusasioiden kouluttamiseen ja asiantuntijana toimiseen että hoitotyön kehittämiseen yhdessä esimiesten ja työyhteisöjen kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös klinikkamme yhtenä AVEKKI-kouluttajana toimiminen. Kirsin Väitöstutkimus (2019) käsitteli herkkää aihetta eli lasten kokemuksia kiinnipitotilanteista.

Webinaarit on tarkoitettu Sairaanhoitajaliiton jäsenille ja ovat jäsenillemme maksuttomia.

Ilmoittaudu webinaariin 20.1. mennessä tästä linkistä.

Lähetämme sinulle 21.1.2021 aamupäivällä ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääset seuraamaan webinaaria. Voit seurata webinaaria millä tahansa selaimella ja internetliittymällä varustetulla laitteella (tietokone, tabletti, älypuhelin). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään webinaarin jälkeen linkki tallenteeseen, joten webinaari on ilmoittautuneille katsottavissa, vaikka livelähetykseen ei mukaan pääsisikään.

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!