Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Kyllä isä osaa -leffailta Jämsässä

tapahtuma

03.04.2024 kello 18:00 – 19:30:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Keski-Suomen sairaanhoitajat järjestää Kyllä isä osaa -leffaillan (oma näytös) Jämsässä:

Aika: Keskiviikkona 3.4.2024 klo18

Paikka: KInotar Jämsä, Pääskyläntie 25, 42100 Jämsä

Tapahtuma on avoin kaikille jäsenille. Jäsen voi pyytää mukaansa kollegan,joka ei vielä ole jäsen. Jokainen osallistuja maksaa omavastuuhinnan ja ilmoittautuu alla olevalla lomakkeella tapahtumaan.

Mukaan mahtuu max 50 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Keski-Suomen sairaanhoitajien tämän kevään leffailloista (Jyväskylässä, Jämsässä ja Pieksämäellä) jäsenemme voi osallistua yhteen.

Omavastuuhinta: 5 €/hlö, sisältää leffaeväät (juoma ja pop-cornit). Ohjeet omavastuun maksamiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Leffan synopsis: Rakastetun perheen odotettu paluu!

Vuodet ovat vierineet ja lapset ovat lentäneet tamperelaisesta rintamamiestalosta maailmalle… paitsi että eivät ole. Päinvastoin. Vanhoissa kotinurkissa pyörii nyt isän, äidin Jonnan ja Jussin lisäksi myös Jonnan poika Junnu. Jonnan ja Junnun on houkutellut Oulusta kotiin Tampesteriin piakkoin tyhjäksi jäävä kotitalo. Eläkeiässä olevat vanhemmat ovat nimittäin aikeissa muuttaa Espanjaan – heti kun isä vain saa kerrotuksi työnantajalleen, että lopettaa taksikuskin hommat.

Isän suunnitelmat mullistuvat kuitenkin kertaheitolla, kun isäntä hankkii taksifirmaansa uuden kulkupelin, luksusluokan Mersun kaikilla herkuilla. Eläke, Espanja, vaimo ja terve järki haihtuvat päästä, kun isällä on enää yksi pakkomielteinen päämäärä: päästä edes kerran himoitun Mersun rattiin. Lopulta unelma toteutuu, mutta hinta on kallis. Isä huomaa saattaneensa koko perheen niin pahaan pinteeseen, että siitä voi yrittää selvitä vain varastamalla kuolleen miehen salkun.

Katso traileri tästä

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 2.4. mennessä: