Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Luonnosta voimaa kera kollegoiden 29.8.

tapahtuma

29.08.2024 kello 18:00 – 21:00:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Keski-Suomen sairaanhoitajat järjestää Suomen Sairaanhoitajien jäsenille torstaina 29.8. klo18–21 yhteisölliset luontotapahtumat Jämsässä ja Hankasalmella. Tapahtumilla juhlistamme Suomen luonnon päivää (vietetään vuosittain 31.8.). 

Jämsässä kohteena on Jämsän Laturetkeilijät ry:n omistama Pykälän maja (Pykäläntie 94, Jämsä). Syväjärven rannalla on yhdistyksen laavu ja nuotiopaikka, jossa yhteisöllisessä hengessä luonnossa liikkumista, voit ottaa halutessasi marja-/ sienikorin mukaan, mahdollisuus saunoa ja uida. Lisäksi tarjolla salaattia, makkaraa ja lettukahvit.

Hankasalmella kohteena on Häähninmäki (Häähnintuvantie 160, Hankasalmi). Häähninmäen ulkoilualueella on upea näköalatorni ja luonto yhteisölliseen ulkoiluun. Häähninmäen isäntä Pekka Rossi kertoo meille paikasta, ja ulkoilun lisäksi nautimme maittavan keittoruoan ja muurinpohjaletut kahvin kera.

Mitä tarvitset mukaan? Sään mukainen ulkoiluun sopiva vaatetus ja jalkineet, iloista mieltä ja retkiasennetta. Jämsään saunakamppeet, jos haluat saunoa. Liikkua voit juuri sen verran mikä on oma halusi – luonnosta ja yhdessä olosta nauttiminen on pääasia.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Tapahtumaan on 5 euron omavastuuhinta. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi ohjeet omavastuun maksusta ja kokoontumispaikasta.

Kumpi näistä ihanista yhteisöllisistä tapahtumista on Sinun valintasi? Tule mukaan! Nähdään elokuussa kauniissa luonnossa!