Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Suomen Sairaanhoitajien henkilöjäsenyys

Henkilöjäsenenä kuulut suoraan Suomen Sairaanhoitajiin, joka toimii valtakunnallisesti. Yhdistyksemme tavoitteena on sairaanhoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden, ensihoitajien ja näihin ammatteihin opiskelevien ammatillisen asiantuntijuuden tukeminen ja kehittäminen sekä ammatillisen hyvinvoinnin edistäminen.

Henkilöjäsenenä saat kaikki valtakunnalliset jäsenedut, kuten tapahtumat, koulutukset, apurahat, Sairaanhoitaja-lehden ja lukuisat webinaaritallenteemme sekä vapaa-ajan edut käyttöösi. Viestimme myös sinulle valtakunnallisista eduista ja tapahtumista säännöllisesti. Tutustu jäsenetuihin.

Henkilöjäsenet saavat alueyhdistystemme tavoin toiminta-avustuksen vuosittain. Toiminta-avustuksen suuruuden päättää Suomen Sairaanhoitajien valtuusto. Henkilöjäsenenä sinulla on mahdollisuus hakea tätä toiminta-avustusta omannäköiseesi jäsentoimintaan. Ota yhteyttä info@sairaanhoitajat.fi, niin annamme ohjeet avustuksen hakemiseen.

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan Suomen Sairaanhoitajien toimintaan. Tule mukaan työpaikkayhdyshenkilöksi tai laajennettuihin tiimeihimme. Voit liittyä seuraaviin tiimeihin: täydennyskoulutus-, jäsenasiat- (tapahtumat ja vapaaehtoistoiminta), opiskelijat-, opettajat- ja vaikuttamistyön-tiimi. Ilmoittaudu mukaan anne.pienimaa@sairaanhoitajat.fi.

Voit hakea myös luottamustoimiin hallituksessamme tai valtuustossamme. Seuraavan kerran luottamustoimiin valitaan henkilöitä marraskuussa 2025 kaudelle 2026-2028. Tiedotamme tästä lähempänä ajankohtaa.

Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Katso kaikki uutiset

Yhteystiedot

Toiminta-avustukset:
info@sairaanhoitajat.fi

Työpaikkayhdyshenkilöt ja laajennetut tiimit:
anne.pienimaa@sairaanhoitajat.fi

Senioritoiminta Uudellamaalla:
Marja Hämäläinen, puheenjohtaja, marjainkeri1@gmail.com, p. 050 554 3777
Leena Halmu, rahastonhoitaja, leena.halmu@kolumbus.fi, p. 050 379 0018
Irmeli Hoffren, tiedottaja, irmeli.p.hoffren@gmail.com, p. 040 778 6107
Leena Kakkinenleena.kakkinen@hotmail.com , p. 040 734 4309
Leena Reponen, leena.reponen@gmail.com, p. 050 382 4632
Ulla Saarioulla.saario@gmail.com, p. 040 835 2654
Ulla-Maria Salmi , salmiullamaria@gmail.com, p. 050 559 4578