Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Mummola-leffailta Pieksämäellä 18.4.

tapahtuma

18.04.2024 kello 18:00 – 20:00:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Keski-Suomen sairaanhoitajat järjestää Mummola -leffaillan (oma näytös) Pieksämäellä:

Aika: Torstaina 18.4.2024 klo18

Paikka: KinoMania, Laaksotie 47, Pieksämäki

Tapahtuma on avoin kaikille jäsenille. Jäsen voi pyytää mukaansa kollegan,joka ei vielä ole jäsen. Jokainen osallistuja maksaa omavastuuhinnan ja ilmoittautuu alla olevalla lomakkeella tapahtumaan.

Mukaan mahtuu max 50 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Keski-Suomen sairaanhoitajien tämän kevään leffailloista (Jyväskylässä, Jämsässä ja Pieksämäellä) jäsenemme voi osallistua yhteen.

Omavastuuhinta: 5 €/hlö, sisältää leffaeväät (juoma ja pop-cornit). Ohjeet omavastuun maksamiseen saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Leffan synopsis: Joka vuosi joulun aikaan, sisarukset Susanna (Ria Kataja) ja Helena (Elina Knihtilä) vierailevat perheineen vanhempiensa luona. Kuten tavallista, isoisä Lasse (Tom Wentzel) juo liikaa, isoäiti Ella (Leena Uotila) on huolissaan kaikista, lapset ovat kyllästyneitä ja sisarukset lankeavat vanhoihin riitoihinsa. Joulun jälkeen jokainen lähtee omille teilleen ja palaa arkeen. Tia Kouvon purevan humoristinen, elämänmakuinen elokuvadebyytti on tragikoominen tutkielma perhedynamiikasta, yksinäisyydestä ja yhdessäolosta — kuinka yritämme löytää yhteyden, mutta emme aina onnistu siinä.

Tia Kouvon ohjaama ja käsikirjoittama elokuva Mummola on humoristinen ja terävä kuvaelma perhesuhteista. Mummola pohjaa Tia Kouvon samannimiseen lyhytelokuvaan.

Leffan traileri Mummola palkittiin mm. vuoden paras elokuva Jussilla 2024.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 17.4. mennessä.