Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

NYT PAMAHTAA! Sairaanhoitajien VIP-ilta 6.11.

Sinä olet meille tärkeä! Siksi olemme räätälöineet sinulle ihan oman VIP-illan. Tule mukaan viettämään iloista ja voimaannuttavaa virtuaali-iltaa 6.11. klo 19.00. Luvassa muun muassa huippumusiikkia, taikuutta ja elämyksiä. VIP-iltaan tarvitset vain nettiyhteyden ja juhlamieltä. Huom. kytkemällä laitteesi tv:hen, voit nauttia illasta isommalta ruudulta.

Illan juontajina hääräävät Jaakko Saariluoma sekä co-hostina sairaanhoitaja Mia Apajalahti.
Vinkkinä, että linjoilla kannattaa olla heti alusta alkaen! Näin tekee presidentti Sauli Niinistökin.

Kuka saa tämän vuoden Ihmisen parhaaksi -palkinnon? Sekin asia selviää illan aikana.

Ota siis rento asento, hyvää naposteltavaa ja nauti illasta. Pääset halutessasi myös itse vaikuttamaan ohjelmaan, joten pidä puhelin lähettyvillä. Emmekä pistä pahaksi, jos sometat ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana tai sen jälkeen. Käytä silloin #sinäolettärkeä ja tägää @sairaanhoitajat.

Seuraa somekanaviamme ja sähköpostiasi. Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostilla kaikille jäsenillemme, joten huolehdi, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Voit päivittää sähköpostisi tästä. Jos et ole saanut kutsua, todennäköisesti sähköpostiasi ei löydy rekisteristämme tai se on virheellinen. Ole silloin yhteydessä info@sairaanhoitajat.fi.

Wanted!
Sinustako juontajapari Jaakko Saariluomalle sairaanhoitajien VIP-iltaan 6.11.? Luit aivan oikein – juontajapari valitaan jäsentemme keskuudesta! Kerro halukkuudestasi meille joko Facebookin tai Instan kautta yksityisviestillä. Lähetä itsestäsi kuva tai video ja kerro kahdella lauseella, miksi juuri sinä olisit hyvä VIP-illan co-host. Aiempaa juontamiskokemusta ei tarvita, vain reipasta mieltä ja iloista otetta.

Valittu co-host kustannetaan Helsinkiin tapahtumapäiväksi harjoituksiin ja illan live-lähetykseen. Saat tilaisuuden kokea suoran lähetyksen tekemisen huuman ammattilaisten joukossa.

Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi tarvitsemme neljä avustajaa VIP-illan taianomaiseen ohjelmanumeroon, johon osallistutaan kotoa videopuhelun kautta. Ilmoita halukkuudestasi meille Facebookin tai Instan kautta yksityisviestillä.

Hakuaika on päättynyt. Saimme mahtavan määrän innokkaita ehdokkaita. Kiitos kaikille hakijoille. Ja onnittelut valituille.

Tapahtuma on avoin vain jäsenille. Jos et vielä ole meidän jäsen, nyt kannattaa kipin kapin liittyä . Loppuvuosi on maksuton.

#nutturatsuoraksijasitmennään #sinäolettärkeä

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!