NYT PAMAHTAA! Sairaanhoitajien VIP-ilta 6.11. | Sairaanhoitajat Siirry sisältöön
Liity jäseneksi

NYT PAMAHTAA! Sairaanhoitajien VIP-ilta 6.11.

Sinä olet meille tärkeä! Siksi olemme räätälöineet sinulle ihan oman VIP-illan. Tule mukaan viettämään iloista ja voimaannuttavaa virtuaali-iltaa 6.11. klo 19:00. Luvassa muun muassa huippumusiikkia, taikuutta ja elämyksiä. Saatatpa itsekin halutessasi päästä mukaan osallistumaan illan ohjelmaan… VIP-iltaan tarvitset vain nettiyhteyden ja juhlamieltä.

Kuka saa tämän vuoden Ihmisen parhaaksi -palkinnon? Sekin asia selviää illan aikana.

Vinkki: Linjoilla kannattaa olla heti alusta asti. Ilta aloitetaan korkeimmalla mahdollisella tavalla. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Se selviää vain tulemalla linjoille.

Wanted!
Sinustako juontajapari Jaakko Saariluomalle sairaanhoitajien VIP-iltaan 6.11.? Luit aivan oikein – juontajapari valitaan jäsentemme keskuudesta! Kerro halukkuudestasi meille joko Facebookin tai Instan kautta yksityisviestillä. Lähetä itsestäsi kuva tai video ja kerro kahdella lauseella, miksi juuri sinä olisit hyvä VIP-illan co-host. Aiempaa juontamiskokemusta ei tarvita, vain reipasta mieltä ja iloista otetta.

Valittu co-host kustannetaan Helsinkiin tapahtumapäiväksi harjoituksiin ja illan live-lähetykseen. Saat tilaisuuden kokea suoran lähetyksen tekemisen huuman ammattilaisten joukossa.

Eikä siinä vielä kaikki! Lisäksi tarvitsemme neljä avustajaa VIP-illan taianomaiseen ohjelmanumeroon, johon osallistutaan kotoa videopuhelun kautta. Ilmoita halukkuudestasi meille Facebookin tai Instan kautta yksityisviestillä.

Hakuaika on päättynyt. Saimme mahtavan määrän innokkaita ehdokkaita. Kiitos kaikille hakijoille. Olenmme teihin yhteydessä viimeistään 30.10.

Seuraa somekanaviamme ja sähköpostiasi. Ilmoittautumislinkki lähetetään sähköpostilla kaikille jäsenillemme, joten huolehdi, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Voit päivittää sähköpostisi tästä.

Tapahtuma on avoin vain jäsenille. Jos et vielä ole meidän jäsen, nyt kannattaa kipin kapin liittyä . Loppuvuosi on maksuton.

#nutturatsuoraksijasitmennään #sinäolettärkeä