Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Satakunnan sairaanhoitajien Sairaanhoitajapäivän arpajaiset 2024

tapahtuma

12.05.2024

Järjestäjä: Satakunnan sairaanhoitajat

Kansainvälistä Sairaanhoitajapäivää vietetään vuosittain Florence Nightingalen syntymäpäivän vuosipäivänä 12.5., jolloin juhlistetaan sairaanhoitajien panosta yhteiskunnassa.

Sairaanhoitajina olemme osa suomalaista huoltovarmuutta ja hyvinvointia. Otamme vastaan niin pandemiat, suuronnettomuudet, joukkopuukotukset kuin arkisin ylipaikoille virtaavat potilasmassat. Siksi sairaanhoitajan työn korvaamaton yhteiskunnallinen asema ja merkitys on kiistaton. Sairaanhoitajien tarkkaavaisuus ja ammattitaito voivat pelastaa ihmishenkiä ja vähentää sairaalahoidon kestoa. Satsaus työhyvinvointiimme ja osaamiseemme ei tuota vain laadukasta hoitoa, vaan myös positiivisia talouslukuja ja kansanterveyttä” , Jan Holmberg, sairaanhoitaja.

Satakunnan sairaanhoitajat juhlistaa kansainvälistä Sairaanhoitajapäivää järjestämällä arpajaiset, jonka palkintona on kolme kahden päivän lippua Porin Kirjurinluodossa järjestettävään Iskelmä Festivaaliin 28.-29.6.2024.

Lippujen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Kirjurinluodon lavalla kuullaan Apulanta Kaija Koo ✨ BEHM ✨ Elastinen ✨ Vesterinen Yhtyeineen ✨ Eppu Normaali sis Iiro Rantala ✨ Yö & JP Leppäluoto Happoradio Dingo ✨Laura Voutilainen Olli Halonen