Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Satakunnan sairaanhoitajien vuosikokous 2020

tapahtuma

16.09.2020

Tervetuloa Satakunnan sairaanhoitajien sääntömääräiseen vuosikokoukseen 2020. Kokous järjestetään 16.9.2020 Raumalla juhlatalo Etapissa, Satamakatu 22 D, 26100 Rauma klo 18 alkaen. Koronavirustilanteen vuoksi kokoukseen voi osallistua myös etänä Teams-alustan kautta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ei henkilövalintoja. Kokouksessa julkaistaan myös vuoden satakuntalainen sairaanhoitaja.

Ilmoittautuminen 9.9.2020 mennessä tarjoilun vuoksi. lmoittautuessasi muista mainita osallistutko paikanpäällä vai teamsin kautta.  Jos sairastut tai joku ruokakunnastasi sairastuu ilmoittautumisen jälkeen, peruutathan osallistumisesi mahdollisimman pian. Osallistumisen voi perua tekstiviestillä Soili Aavanen puh. 040 5962 391 tai sähköpostilla katri.ponka@gmail.com.  Virustilanteen vuoksi emme järjestä yhteiskuljetusta Porista Raumalle.

Ohjeita teams kokoukseen:
Kokeile linkin toimimista hyvissä ajoin ennen kokouksen alkua. Tarvitset osallistumiseen ilmaisen Microsoft-tilin ja sitä varten toimivan sähköpostin. Käytä Teams alustaa mieluiten tietokoneella ja Wi-Fi yhteydessä. Puhelin ja tabletti saattavat kuumentua kokouksen aikana, sillä videokokous käyttää paljon internet yhteyttä. Samasta syystä suosittelemme Wi-Fi yhteyttä. Voit kuitenkin hyvin osallistua myös puhelimella, jos tietokonetta ei ole mahdollista käyttää. 
Jotta voit osallistua keskusteluun sujuvasti tarvitset tietokoneeseen mikrofonin sekä videokameran. Useissa uudemmissa kannettavissa tietokoneissa nämä ovat sisäänrakennettuja. 
Suosittelemme, että pidätte mikrofonin mykistettyinä aina, jos ette itse ole äänessä. Näin kokousta on kaikkien helpompi seurata. Kokouksen ylläpitäjä voi tarvittaessa mykistää muiden mikrofonit, jos on tarve.  

Jos sinulla on haasteita Teams-alustan kanssa, voit ottaa yhteyttä puh. 0505491631

Teams linkki: Klikkaa tästä!

Tervetuloa!

Tulethan paikalle vain terveenä ja muistat hyvän käsihygienian sekä turvavälit!

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!