Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Savon sairaanhoitajien pikkujoulut Kuopiossa

tapahtuma

27.11.2020

Järjestäjä: Savon sairaanhoitajat

Hei rakkaat kollegat!

Tähän mennessä lämmin syksy tekee tuloaan ja on aika avata ilmoittautuminen perinteisiin pikkujouluihin. Vuosi on ollut kaikille raskas ja erilainen, siksi pieni arjen piristys on paikallaan. Järjestämällä pikkujoulut, tuemme omalta osaltamme kulttuuritoimintaa.

Menemme porukalla katsomaan Kuopion kaupunginteatterille kaksoiselämää esityksen Perjantaina 27.11 klo 19. (ole hyvissä ajoin paikalla, kokoonnumme ala tasanteelta josta saat lippusi.) Pikkujouluihin mahtuu mukaan ensimmäiset 40 henkilöä. Tapahtuma on kaikille jäsenillemme ilmainen ja sisältää pienen väliaikatarjoilun.

Tapahtumassa huomioidaan poikkeusolojen mukaiset rajoitukset istumajärjestyksissä ja toiminnassa. Huomioithan omalta osaltasi riittävät turvavälit ja käsihygienian. Jos tulet vähänkään kipeäksi on suotavaa ettet tule paikalle. Ilmoita mahdollisesta sairastumisesta mahdollisimman hyvissä ajoin: sairaanhoitajat@live.fi sähköpostiimme. Ilman pätevää syytä olevasta perutuista lipuista perimme todelliset kustannukset. Mahdollisista pandemian tuomista muutoksista ilmoitamme osallistujille sähköpostilla.

Sitovat ilmoittautumiset alla olevasta linkistä 2.11 mennessä! Lämpimästi tervetuloa, huolehditaan toisistamme ja pysytään terveinä 🙂

Ilmoittautumismäärä täynnä