Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Savon sairaanhoitajien pikkujoulut Kuopiossa

tapahtuma

29.11.2019

Hei kaikki jäsenemme!

Syksy on saapunut Savoon ja on aika avata ilmoittautuminen Savon Sairaanhoitajien järjestämiin pikkujouluihin!  Pikkujoulut järjestetään jälleen Kuopion kaupunginteatterilla.  Tällä kertaa kuitenkin jotain erilaista: Ruokateatteri POTASKA  29.11. Esitys alkaa klo 19.15. Kokoonnumme kuitenkin jo 18.45. Olethan ajoissa paikalla! Tapaamme ylätasanteella Maria näyttämön vieressä.

POTASKA! on semi-slaavilainen ruokarapsodia balkanilaisin rytmein. Tämä ravintonostalginen eväsretki kuljettaa katsojan leipätaikinajuuren kyydissä eri aikakausien ruokapöytiin ja levottomiin keittiöihin.”

Omavastuu vain 10 euroa sisältäen alkumaljan, katsomomenun  ja mukavien kollegojen seuran 😀 Katsomossa istutaan joka toisella rivillä niin, että ruoka- ja juomatarjoilu tapahtuu tyhjiltä riveiltä. Kaikki ruoka on laktoositonta.

Mitä siis odotat, ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, vain 35 ensimmäistä mahtuu mukaan! lmoittautuminen on sitova, jos sairastut tai sinulle tulee muu este, ilmoitathan siitä ajoissa sairaanhoitajat@live.fi muutoin perimme todellliset kustannukset.

Sitova ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella sekä maksu 16.11.2019 mennessä! Maksu Savon Sairaanhoitajat ry:n tilille: Nordea  FI82 460000 1069 1067,  kiitos ja tervetuloa vielä kerran!

[gravityform id=”791″ title=”true” description=”true”]