Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Seuraava lukupiiri elokuussa

tapahtuma

19.08.2024

Tervetuloa Suomen Sairaanhoitajien lukupiiriin, joka tarjoaa vastapainoa työn kuormitukselle ja yhdistää samanhenkiset tarinoista kiinnostuneet sairaanhoitajat ympäri Suomen.

Lukupiirin seuraava tapaaminen on 19.8. klo 18–19 ja kirjana on Varpu Hintsasen ”Valo, joka ei kadonnutkaan”. Voit osallistua tapaamiseen joko paikan päällä Helsingissä Suomen Sairaanhoitajien toimistolla osoitteessa Asemamiehenkatu 2, tai etänä Teamsillä. Kirjan kirjoittanut Varpu Hintsanen on myös paikalla. Voit tulla mukaan, vaikka et olisi lukenut kirjaa. Jos tulet toimistolle, tarjolla on pientä purtavaa.

Kun Varpu Hintsasen tytär Senja kuoli kahdeksanvuotiaana syöpään, henkisestä jaksamisesta luennoivan Varpun omat opit joutuivat kovimmalle mahdolliselle koetukselle. Surusta syntyi kirja toivosta ja kiitollisuudesta. Se on yhden perheen tarina, mutta tuo myös apua kaikille niille, jotka ovat joutuneet elämässään kovan paikan eteen, tilanteeseen, jossa valo on vähissä. Psykiatrisen sairaanhoitajan koulutuksen saaneen Varpun viesti on selvä: emme voi valita, mitä meille tapahtuu, mutta voimme valita, miten tapahtuneeseen suhtaudumme. Valitsemmeko katkeruuden vai kiitollisuuden, toivon vai epätoivon, pimeyden vai pienet valonvälähdykset, jotka ajan myötä kasvavat uudeksi, kriisin jälkeiseksi elämänmaisemaksi, erilaiseksi mutta yhtä kaikki kauneutta ja onnea sisältäväksi. 

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 18.8. alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistusviestin, josta löydät tapahtuman Teams-linkin.

Tervetuloa ja kutsu kaverisikin mukaan 😊