Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Täydellinen joulu – elokuva 5.11.2019 / Keski-Suomen sairaanhoitajien jäsenistön pikkujoulutapahtuma

tapahtuma

05.11.2019

Tänä vuonna Keski-Suomen sairaanhoitajat juhlistavat joulun aikaa jäsenten omalla leffanäytöksellä: Täydellinen joulu, ohjaus Taru Mäkelä. Jäsenistön näytös on tiistaina 5.11.2019 klo 17.30  Jyväskylässä,  Elokuvateatteri Finnkino Fantasiassa, sali 6 (Jyväskeskus, Kauppakatu 29-31, Jyväskylä).

Mukaan mahtuu 56 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Alueemme laajuuden vuoksi olemme varanneet paikkakunnittain (Jyväskylä, Jämsä, Pieksämäki, Mikkeli) tietyt kiintiöt ( – jollei paikkakuntakiintiöt täyty, täytetään paikat sitten muiden paikkakuntien ilmoittautuneilla).

Omavastuu 5e/jäsen sisältää: elokuvalipun sairaanhoitajien omaan näytökseen, leffaeväät 0,5l limsa ja s-koon popparit.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet mm. omavastuun maksamisesta.

Lähdetään yhdessä leffaan, tule sinäkin mukaan!

Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

[gravityform id=”786″ title=”true” description=”true”]

 

 

 

 

sulje
Osta lippusi hoitotyön huipputapahtumaan!