Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Tervetuloa sairaanhoitajien lukupiiriin

tapahtuma

20.05.2024 kello 17:00 – 18:00:00

Sairaanhoitajien lukupiiri tarjoaa vastapainoa työn kuormitukselle ja yhdistää samanhenkiset tarinoista kiinnostuneet sairaanhoitajat ympäri Suomen. Jäsen, tule keskustelemaan kirjasta, tutustumaan uusin ihmisiin ja tapaamaan kirjailija Patricia Bertényitä. Mukaan kannattaa tulla vaikka et olisikaan lukenut kirjaa.

Ensimmäinen tapaaminen pidetään 20.5. klo 17–18. Voit osallistua siihen joko paikan päällä Turussa, osoitteessa Seppelkatu 9 A 30, tai etänä Teamsillä. Tarjoamme paikan päällä pientä välipalaa.

Lukupiirin aloittaa sairaanhoitaja Patricia G. Bertényin sairaalamaailmaan sijoittuva dekkari Kaikki ovat sokeita. Patricia G. Bertényi (s. 1973) on unkarilaissyntyinen turkulainen, joka työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla ja toimii Tehohoitolehden päätoimittajana. Kaikki ovat sokeita on hänen neljäs romaaninsa.

Kaikki ovat sokeita aloittaa uuden, pulssia nostattavan sairaaladekkarisarjan. Laitosapulainen Janka Vitéz tietää hoitotyöstä enemmän kuin kukaan tajuaa. Kun teho-osastolla kuolee peräkkäin kaksi kaupungin merkkihenkilöä, Janka haistaa palaneen käryä. Luonnollisiksi kirjatut kuolemat herättävät myös sairaanhoitaja Danin epäilykset. Huolella peiteltyjen salaisuuksien nuuskiminen lähentää naisia mutta saattaa heidät samalla myös suureen vaaraan.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 17.5. alla olevalla lomakkeella. Saat ilmoittautumisen yhteydessä vahvistusviestin, josta löydät Teams-linkin.

Tervetuloa ja kutsu kaverisikin mukaan 😊