Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Tule mukaan joogaamaan!

tapahtuma

19.05.2024

Kaikki Suomen Sairaanhoitajien jäsenet ovat tervetulleita joogaamaan kanssamme sunnuntaina 19.5.2024 klo 11-13 (ovet aukeavat klo 10.30) Shakta Joogakouluun. Joogakoulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Työpajankatu 10 A, 4. krs., 00580 Helsinki. Pääset ihan viereen metrolla ja bussilla.

Tapahtuman omavastuuhinta on 10 €. Sitova ilmoittautuminen viimeistään torstaina 2.5.2024. Mukaan mahtuu 30 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi ohjeet omavastuun maksamisesta.

Tapahtuma koostuu joogatunnista klo 11 alkaen ja sen jälkeen on tarjolla pientä välipalaa.

Shaktajooga on kokonaisvaltaista ja meditatiivista. Joogaharjoitus opettaa sinua käyttämään mielen ja kehon kokonaisuutta tarkasti, kuten instrumenttia, ja saattamaan sen tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan.

Joogatunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta. Noin tunnin mittainen harjoitus sopii kaikille ja siinä edetään lempeästi kehon ja mielen ehdoilla. Joogakoululta saat lainaksi joogamaton, joten mukaan tarvitset vain mukavat vaatteet ja itsesi. Joogatunti ei ole hikijumppaa, joten voit tuoda myös pitkähihaisen paidan mukanasi.

Lisätietoa tapahtumasta info@sairaanhoitajat.fi.

Hei, 

Tapahtuma on täynnä. Mikäli haluat jonotuslistalle, laita viestiä info@sairaanhoitajat.fi

Ystävällisin terveisin, 

Suomen Sairaanhoitajat