Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Hymyä huuleen

Huumori ja positiivisuus ovat työpaikan ilmapiirin voiteluaineita. Huumorin puuttuminen voi kertoa työnilon ja yhteisöllisyyden kokemuksen vähentymisestä työyhteisössä.

Jaa huumorin kukkasia

Kerro meille oheiseen linkkiin harmiton kommellus tai hauska tapahtuma sairaanhoitajan työn arjesta.

LINKKI WEBPROPOL-tallennukseen

Julkaisemme valitsemiamme huumorin kukkasia kaikkien iloksi.

Kuukauden sarjakuva

Suomen Sairaanhoitajat on aloittanut yhteistyön sarjakuvapiirtäjä Nina Lappalaisen kanssa. Nina, joka on ammatiltaan lähihoitaja mutta toiminut myös terveystoimittajana, piirtää meille kuukausittain sarjakuvan, joka liittyy läheisesti sairaanhoitajan elämään. Ninan töitä on tähän mennessä julkaistu Ilta-Sanomissa kuukauden kotimaisena, Hallaus-aikakauskirjassa, Vastatuulen saluuna -sarjakuvalehdessä sekä omakustanteina.
Katso sarjakuvat.

Jaa ruusuja, kiitä ja kehu

Kiitä ja kehu kollegaa, esimiestä, opiskelijaa tai opettajaa

LINKKI WEBROPOL-tallennukseen

Julkaisemme kiitoksesi kaikkien nähtäville:

11.6.2020
Hanna Piirainen, sairaanhoitaja, Tyks, Medisiininen päiväsairaala, Turku
Hanna on joustava ja empaattinen hoitaja ja kollega, jolle haastavissakin tilanteissa potilas on aina tärkein. Hän jakaa tietotaitoaan rauhallisesti ja ystävällisesti sekä potilaille että kollegoille. Hannan yhteistyötaidoilla ja järjestelykyvyllä yhteistyö useiden eri toimijoiden kanssa sujuu kitkattomasti. Hän koordinoi yhdentoista eri erikoisalan ajanvarauspohjia niin, että potilaalle löytyy sopiva aika. Hanna huolehtii toiminnan sujuvuudesta huumoria unohtamatta.
Petra Virtanen, aoh