Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi

Ukkohallan vaellusretki 26.-28.8.2022

tapahtuma

26.08.2022 – 28.08.2022

Kuva Mervi Nygren

Pohjois-Karjalan sairaanhoitajat ry:n jäsen, lähde mukaan perinteiselle Kainuun sairaanhoitajien ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitajien syysretkelle.

Nyt kohteena on Hyrynsalmen Ukkohalla.

REITTI: Lauantai Hyrynsalmen Ukkohalla-Vorlokin -reitti, 12.9 km. Ristijärven ja Ukkohallan väliseen liikkumiseen menee n. 40 minuuttia.

KYYDITYS: Jokainen huolehtii itse kyydityksensä (esim. kimppakyydit).

YÖPYMINEN: Ristijärven pirtin mökit, Viitostie 48, 88400 Ristijärvi.

 • 4, 6 ja 12 henkilön mökkejä.
 • 44 euroa/hklö (pe klo 14 – su klo 12 välinen aika.)
 • Omat petivaatteet; pussilakana, aluslakana, tyynyliina tai makuupussi  (Liinavaatteet eivät sisälly mökkihintaan, hinta 10,00 euroa/setti).

RUOKAILU:  Perjantaina omakustanteinen iltapala

 • Lauantai:  aamupala 9,90 e/hlö, omat retkieväät, päivällinen: kinkkukiusaus salaatti, leivät, vesi, maito 12.90 € /hlö, iltapala omakustanteinen.
 • Sunnuntai: aamupala 9,9 e/hlö

KUSTANNUKSET:

Pohjois-Karjalan alueyhdistys tarjoaa jäsenetuna oman alueensa jäsenille kokonaiskustannuksista aamupalat (la ja su) ja lauantain päivällisen, rantasaunan sekä yöpymisen. Yhteensä jäsenetu on 78,70 euroa/hlö: Arvo ruokailuista 32,70 e, yöpymisen arvo 44 e ja rantasauna n.2 e/hlö (90 e/3h, joka jaetaan kainuulaisten kanssa) . Matkakustannukset, iltapalat ja retkieväät tai jos haluat vuokrata muita palveluita, ovat omakustanteisia.

OHJELMA:

Perjantai: Klo 14 alkaen voi Ristijärven mökkeihin majoittautua. Kokoonnutaan hetkeksi yhteiseen retken avaustuokioon. Ilta on muuten vapaata ohjelmaa. Illalla voi omassa tahdissa verrytellä Rantaraitilla. Mahdollisuus on saunomiseen, sillä mökeissä on myös oma sauna.

Lauantai: Aamupala Pirtillä klo 8. Kokoontuminen ennen retkelle lähtö on klo 9.30 Ukkohallan infon edessä. Retkellä mahdollisuus paistaa makkaraa ja nuotiokahvit, jos ei ole kulovaroitusta. Retken jälkeen on yhteinen päivällinen klo 17-18 ja sen jälkeen rantasauna.  Illalla on yhteinen kokoontuminen, muuten vapaata ohjelmaa.

Sunnuntai: Aamupala Pirtillä klo 8. Olemme varanneet tutustumiskäynnin Kajaanin uuteen keskussairaalaan noin klo 12. Tätä ennen sinulla on mahdollisuus kävellä Saukkovaaran pisto tai vuokrata maastopyörä/ SUP-lauta. Paluumatkan alkaminen riippuu siitä, mitä tekemistä valitset sunnuntaina.  

Maastopyörien vuokraus: https://www.ristijarvi.fi/vapaa-aika/maastopyoraily.html

ILMOITTAUTUMINEN: sitova ilmoittautuminen 15.8.2022 mennessä mhellevikokko@gmail.com. Kerro viestissä: mahdolliset ruoka-aine allergiat, jäsennumerosi ja puhelinnumerosi sekä lähdetkö tutustumaan Kajaanin keskussairaalaan. Mukaan mahtuu 30 alueyhdistyksen jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jäsenyys tarkistetaan.

HUOMIOITAVAA:

 • Omat petivaatteet; pussilakana, aluslakana, tyynyliina, tai makuupussi  (Liinavaatteet eivät sisälly mökkihintaan, hinta 10,00 euroa/setti).
 • Omat pesu- ja hygieniavälineet (pyyhe).
 • Säänmukainen retkeilyvaatetus.
 • Päiväreppu – Juomapullo – Termospullo, jos haluat ottaa retkelle kahvia. (Mökeissä kahvinkeitin, otamme mukaan nokipannun). Nokipannukahville säävaraus/kulovaroitus mahdollisuus.
 • Suunnittele itse, mitä haluat syödä patikkaretkellä ja iltapalana .
 • Alueyhdistys ei vastaa mukaan lähtijöiden tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksesta.
 • Yhdyshenkilö : Mervi Nygren p. 0504123726/mhellevikokko@gmail.com

Tervetuloa mukaan!