Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Ura ja hyvinvointi hoitotyössä – Kohti kukoistavaa ammattia

tapahtuma

18.03.2024 kello 17:00 – 19:00:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry ja Savon sairaanhoitajat ry

Tervetuloa kaikki sairaanhoitajat keskustelutilaisuuteen, jonka teemoina ovat sairaanhoitaja voi hyvin ja loistaa ammatissaan ja sairaanhoitaja etenee urallaan.

Ajankohta: Maanantaina 18.3.2024 klo17-19

Tilaisuus järjestetään hybridinä; voit osallistua joko lähitilaisuuteen tai etänä teamsin välityksellä. Lähitilaisuudet ovat Jyväskylässä sairaala Novan auditoriossa (Hoitajantie 3, Jyväskylä) ja Savonlinnassa Sosiaali- ja terveyskeskus, kokoushuone Iso Olavissa (Pihlajavedentie 4, 5.krs, Savonlinna).

Tilaisuuden alussa panelistien keynote -puheenvuorot illan teemoista. Lisäksi kuulemme videotervehdykset Keski-Suomen HVA:n johtajalta Jan Tolletilta ja Etelä-Savon HVA:n johtajalta Santeri Seppälältä. Tilaisuutta luotsaa Suomen sairaanhoitajien puheenjohtaja Heljä Lundgén-Laine.

Panelisteina: Pirjo Syväoja (Etelä-Savon HVA johtajaylihoitaja), Sanni Saari (Sh, TTM, Etelä-Savon HVA:n aluevaltuutettu ja hallituksen jäsen), Emilia Mäkinen (kliininen asiantuntijasairaanhoitaja, Sairaala Nova) ja Lotta Ahola (Hoitotyön ja perustason ensihoidon päätoiminen tuntiopettaja, Keski-Suomen HVA:n aluehallituksen 1. varapj).

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Voit myös lähettää etukäteen kysymyksiä panelisteille. Ilmoittauduttuasi saat etäosallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa osallistumaan ja keskustelemaan!