Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Vuosisadan häät 7.12.2021

tapahtuma

07.12.2021 kello 18:00 – 19:30:00

Järjestäjä: Keski-Suomen sairaanhoitajat ry

Joulukuuhun hauskuutta tuo Keski-Suomen sairaanhoitajien jäsenten oma näytös Mikkelissä: Vuosisadan häät

Tiistaina 7.12.2021 klo 18:00

Kinolinna Mikkeli, Vuorikatu 9, 50100 Mikkeli

Leffaeväinä pop-corn ja virvoitusjuoma.

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 28.11.21. klo12 mennessä. Ole siis nopea!

Huom! Tapahtuma on vain Keski-Suomen sairaanhoitajat ry:n jäsenille. Jäsenemme on oikeutettu osallistumaan tähän leffailtaan, jollei ole jo osallistunut marraskuussa Jyväskylän Bond-iltaan.

Tulethan vain terveenä leffaan!

”Se on mentävä kun on kutsuttu”

Synopsis

Viima von Ausgezeichnet (Outi Mäenpää), 56, on TV:stä tuttu julkkispsykiatri, joka on niittänyt mainetta ja miehiä enemmän kuin kukaan. Viima on oman elämänsä keskipiste ja mielestään kansakunnan johtava mielen asiantuntija. Viima on myös todella yksinäinen, mutta se on salaisuus.

Kun Viiman ex-miehistä rakkain, häntä rutkasti nuorempi Kari-Antti (Mikko Leppilampi) on menossa uusiin naimisiin, on Viiman hankittava häihin korkean profiilin deitti. On tärkeää osoittaa kaikille faneille ja juorulehtien lukijoille – ja ehkä vähän Kari-Antillekin – ettei Viima haikaile menneeseen, vaan hänellä menee tosi hyvin. Supersankaritar Viima syöksyy seuralaisen hakuun: baarista baariin, kodista kotiin, kattojen ja paloportaiden kautta. Suihkuseurapiirielämä Helsingin perjantain ja sunnuntain välisessä yössä tuoksuu kalliilta viineiltä, mutta krapulat ovat yhtä kaikki pahoja.

Viima tarjoaa avecin paikkaa entisille ja nykyisille, tuleville ja mahdollisille hoidoille — omilleen ja toisten, yksilöille ja joukkueille, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kun tarjolla on kenen tahansa unelmien rooli Viiman kavaljeerina, mikä voisi mennä vikaan?Aika moni asia, kuten unohtumattomissa vuosisadan häissä huomataan.

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tapahtumapaikka

Kinolinna Mikkeli, Vuorikatu 9, 50100 Mikkeli