Siirry sisältöön
Sairaanhoitajapäivät Liity jäseneksi Asiointipalvelu
In English Haku

Webinaari 27.1.2022 MET-toiminnan peruskurssi

koulutus - webinaari

27.01.2022 kello 14:00 – 15:00:00

Osallistumalla webinaariin saa osallistuja tietoa MET-toiminnan rakenteesta, toiminta-ajatuksesta ja sen tavoitteista. Webinaarissa käsitellään MET-toiminnan syntyä ja sitä, mitä tällä hetkellä tiedetään sen hyödyistä. Käsitellään kuoleman ketjua, hoidon eskalaatiota ja MET-hälytyskriteerejä. Webinaarissa nostetaan myös esille tiimityöskentelyn komponentteja osana MET-tehtävän onnistunutta suorittamista.

Luennoitsijana toimii sairaanhoitaja Marcus Norrgård (YAMK). Marcus on yli kymmenen vuoden aikana toiminut kriittisesti sairaiden potilaiden parissa teho- ja tehovalvontaosastoilla, ja osana Elvytys- ja MET-ryhmää Helsingin Meilahden sairaalassa. Hän on toiminut hätätilannekouluttajana ja simulaatio-ohjaajana Elvytys- ja MET-harjoituksissa. Tiimityötaidot ovat erityisenä kiinnostuksen kohteena ja hän on hakenut siihen liittyen oppeja mm. Global Air Training ltd:stä ja Oxfordin yliopistosta.

Tästä linkistä pääset katsomaan webinaarin livenä tai tallenteena. Kirjautumista varten tarvitset jäsennumerosi. Löydät sen helpoiten joko sähköpostiisi tulleen uutiskirjeen yläkulmasta tai Sairaanhoitaja-lehden takakannen osoitekentästä.